Талин Силва- Биография, възраст, нетна стойност, височина, тегло, етническа принадлежност

Талин Силва е танцьор, инстаграммър, водещ на Tik Tok и инфлуенсър в социалната мрежа от Съединените щати. Тя има невероятен танцов талант и е добре известна с ексцентричните си танцови съчетания. Експоненциалното разпространение на интернет и платформите за социални мрежи позволи на млади и амбициозни артисти да разкрият своята креативност пред останалия свят. Тя има широка медийна мрежа и фен база онлайн. Посетете нейната страница в Wikipedia, за да научите повече за Wiki на Талин Силва, биографията, възрастта, височината, теглото, срещите, гаджето, измерванията на тялото, нетната стойност, семейството, кариерата и няколко други подробности.

Бързи факти

Истинско име Талин Силва
Псевдоним Преброено
Известен като Танцьор, звезда в социалните медии
Възраст 20 годишен
рожден ден 23 октомври 2001 г
Родно място Съединени щати
Зодия Скорпион
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 4 инча (1,64 м)
Тегло прибл. 53 кг (118 паунда)
Измервания на тялото прибл. 32-27-39 инча
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5.5
Гадже/Среща Неженен
Съпруг N0
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Купони, танци

Биография на Талин Силва, възраст, семейство

Талин Силва е роден на 23 октомври 2001 г. Тя е от смесен произход и има американско гражданство. Нейната зодия е Скорпион. Тя е родена в Съединените американски щати. Тя е на 20 години в момента от 2022 г. Тя има силен интерес към сайтовете за социални мрежи от тийнейджърска възраст. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя все още има братя. Тя е добре образована, според образованието си.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Талин Силва? Тя е висока 5 фута 4 инча или 1,64 метра или 164 сантиметра. Тя тежи приблизително 53 кг (118 фунта). Освен това тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Талин Силва? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 32-27-39 сантиметра. Тя има кантар за сутиен 32 C.  Талин Силва

Талин Силва позира за снимка Източник: Instagram

Талин Силва Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Талин Силва? Тя е един такъв млад талант, който се е възползвал от интернет. Тя развива страст към танците в ранна възраст. Предвид нейния ентусиазъм, родителите й я уредиха да получи необходимите уроци, за да развие танцовите си способности. Талин прекара тежки и тежки часове, учейки танци във време, когато повечето момичета на нейната възраст се наслаждаваха само на забавлението и излизането с приятели. Скоро тя усвои основите и започна да се появява на местни фестивали, където успехът й беше високо оценен. Нетната й стойност се очаква да бъде между милион – милиона към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

За разлика от други танцьори от нейното поколение, Талин Силва се откроява по различни причини. Един от най-впечатляващите аспекти е способността й да учи различни танцови стилове на толкова ранна възраст. В някои от нейните танцови песни тя може лесно да танцува с артисти, далеч по-възрастни от нея.

Гадже и срещи

Кое е гаджето на Талин Силва? Към 2021 г. тя е сама. Тя има огромна група от връстници и голяма социална мрежа. Тя има набор от лични приятели и бракове.

Факти

  • Талин Силва разкрива ежедневието си и взаимодействията си с феновете си, позволявайки им да видят бегла представа за нейния живот.
  • Тя има силно чувство за стил и дизайн, както и естествен талант за фотография.
  • Тя има разнообразна група от фенове и поддръжници поради топлата си и мистериозна личност.
  • Изпълнението й демонстрира способността й да признава други артисти.
  • Тя е написала редица известни кавъри на песни и е известна със своите живи, драматични и новаторски музикални изпълнения.
  • Нейният акаунт в Instagram, talinsilva, има над 340 хиляди абонати.
  • Сега тя живее в Бевърли Хилс, Калифорния.

Популярни Публикации