Тайна Мари Мелендес- Нетна стойност, възраст, съпруг, брак, височина

Тайна Мари Мелендес , самостоятелно заета бизнесдама, е известна като майката на Озуна в медиите. Хуан Карлос Озуна Росадо, известен още като Озуна, чичото на Тайна Мари Мелендес, е латино трап певец и пуерторикански регетон изпълнител. Носител е на три латиноамерикански музикални награди и две музикални награди на Billboard. Знайте всичко за Тайна Мари Мелендес- Нетна стойност, възраст, съпруг, брак, деца, височина

Бързи факти

Пълно име Тайна Мелендес
Пол Женски пол
Професия Бизнес дама
Държава Пуерто Рико
Височина 5 фута 4 инча (1,63 м)
Тегло 56 кг
Семейно положение женен
Съпруг Хуан Карлос Озуна Росадо
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 35-28-36
Родно място Сан Хуан
Националност американски
Етническа принадлежност афро-пуерториканец
образование Д-р Рафаел Лопес Ландрон училище
деца Двама (София Озуна Мелендес и Джейкъб Андрюс)
Марки Nike, Adidas
Хоби N/A

Биография на Тайна Мари Мелендес, възраст, семейство, братя и сестри

Тайна Мари Мелендес е родена през 1994 г. и е израснала в Сан Хуан, Пуерто Рико. Тя, 27-годишна съпруга на знаменитост, обича да стои извън светлините на общественото внимание. Засега не се знае нищо за нейните родители и братя, но беше обявено, че тя е родена в многорасово семейство от афро-пуерторикански произход. Тя беше от испански произход, но бракът й с Озуна й даде американско гражданство.

Височина тегло

Колко висока е Тайна Мари Мелендес? Тя е висока 5 фута 4 инча. Taina тежи приблизително 56 kg (121 lbs). Тя има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Какви са телесните мерки на Тайна Мари Мелендес? Тя често радва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.  Тайна Мари Мелендес

Тайна Мари Мелендес със съпруга си Източник: Instagram

Тайна Мари Мелендес Нетна стойност

Нетното богатство на съпругата на знаменитостта Тайна не е разкрито, но Съпругът на Тайна Мари Мелендес има общо нетно състояние от 4 милиона долара към октомври 2022 г. По същия начин някои доклади казват това нетната й стойност е 3 милиона долара.

кариера

За Тайна се говори в града, тъй като тя е съпруга на Озуна, известен певец и автор на песни. Тя обаче си създаде име като бизнесдама. Нейният съпруг Озуна, който започва да пее на 12-годишна възраст, записва първия си албум през 2012 г., като си сътрудничи с Musicologo & Menes. По-късно той подписва договор за запис с Golden Family Records и издава много албуми, включително Die Que Tu Me Quiere, Si Tu Marido No Te Quiere и Em La Intimidad, които стават хитове в Латинска Америка. Работил е и с фантастични артисти като Daddy Yankee и Wisin. Ozuna също беше номиниран за наградата Premios Juventud в категорията за най-добър пробив на изпълнител през 2017 г. Освен това той спечели награда за „Най-добър нов латино изпълнител на музикалните награди на iHeartRadio.

Тайна и романтичният й съпруг ръководят Odisea Children, благотворителна организация с нестопанска цел, която се бори за равни права на децата по целия свят, независимо от вяра, етническа принадлежност, пол или икономическо положение.

Съпруг и брак

Тайна се ожени за латино трап певеца Озуна , връщайки я отново в светлината на прожекторите. Подробности за това как двойката се е запознала и колко време са излизали преди да се оженят, остават неизвестни. Въпреки това, те често са излизали като примерни блажени двойки. София Озуна Мелендес, първата дъщеря на двойката, се роди през 2014 г. През 2016 г. тричленното семейство беше удостоено с още едно бебе, Джейкъб Андрес.

Популярни Публикации