Тайлър Кефола - Биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, кариера, нетна стойност

Тайлър Чефола е знаменитост в социалните медии от Съединените щати. Тайлър Чефола е продуцент на съдържание в Tiktok, който качва видеоклипове с шега и хумор в своя акаунт. По същия начин нейното име в Tiktok е @tycefola и тя има 873,6 хиляди фенове. Разгледайте повече за Tyler Cefola Bio, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Тайлър Чефола
Дата на раждане 13 октомври 2000 г
Възраст 22 години
Хороскоп Паунд
Късметлийско число 7
Щастлив камък Перидот
Щастлив цвят Син
Най-доброто съвпадение за брак зодия Близнаци
Пол Мъжки
Професия Тикток звезда
Държава Съединени Американски щати
Запознанства Ноел Агакойли
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 60 кг
Нетна стойност 2 милиона долара
Националност американски
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
Twitter Тайлър Сефола в Twitter
Instagram Тайлър Сефола Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Тайлър Сефола, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Тайлър Чефола? Тайлър Чефола е роден на 133 октомври 2000 г. и сега е на 22. Нейният астрологичен знак е Везни. Тайлър също е роден в Съединените американски щати и е американски гражданин. По същия начин, когато става дума за неговата раса и вяра, няма налични подробности. По същия начин той е благочестив християнин. Тайлър е много личен за личния си живот, особено по отношение на семейната си история. По същия начин той, подобно на други фигури в социалните мрежи, обича да пази подробностите си в тайна. По същия начин във вестниците няма подробности за неговите родители или братя и сестри.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Тайлър Сефола? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Тайлър Чефола в момента се измерва на 5 фута 7 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 65 кг. Очите му са тъмнокафяви, а косата му е тъмнокафява.  Тайлър Чефола

Тайлър Чефола с приятелката си Източник: Instagram

Социална медия

Тайлър участва в Instagram и Twitter, в допълнение към страницата си в YouTube, според неговите дръжки за социални мрежи. По същия начин потребителското му име в Instagram е @tycefola и той има 45,8 хиляди фенове. По същия начин той има фитнес акаунт в Instagram, наречен @cefola.fitness, който има 1204 фенове. По същия начин неговото потребителско име в Twitter е @CefolaTyler и той има 180 последователи, откакто се присъедини през април 2015 г.

Тайлър Сефола Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Тайлър Чефола? Що се отнася до неговата нетна стойност, Тайлър е звезда в социалните мрежи по професия. По същия начин, като млад инфлуенсър в социалните мрежи, той печели добре, както и много слава от работата си. По същия начин неговите видеоклипове в Tiktok и актуализации в Instagram са основният му източник на приходи. Приблизителната нетна стойност на Tyler Cefola е 2 милиона долара към 2022 г .

Професионален живот, кариера и стил на живот

Тайлър работи като фигура в социалните медии. По същия начин той започна професионалната си кариера в Tiktok през декември 2019 г. Той бързо израсна до успех като продуцент на вирусно съдържание в Tiktok, като качи видеоклипове с танци и синхронизиране на устни на своя уебсайт Tiktok. По същия начин неговият акаунт в Tiktok, @tycefola, има 873,6 хиляди фенове. Освен това той публикува разнообразни материални видеоклипове в своя акаунт в Tiktok.

Неговите публикации за синхронизиране на устни, POV видеоклипове, влогове, танцови видеоклипове, разкази и други материали са наистина специални и заслужават да бъдат видени от публиката. По същия начин той е добре известен с шегите и сатиричните видеоклипове, които споделя на своя уебсайт Tiktok. Видеоклиповете на Тайлър са получили над 21,2 милиона гледания и той има значителна база от фенове в Tiktok. След това най-известният му видеоклип в Tiktok е комедия, поставена върху песента на Джъстин Бийбър Eenie Meenie. Тайлър също сподели видео в Tiktok към песента Just Human на Christian Perri през юни 2020 г.

Тайлър все още е много активен в своя сайт в Instagram. На неговия сайт в Instagram той е известен като сладък, елегантен, стилен и модна икона. Тайлър също публикува разнообразно модно и лайфстайл съдържание в своя акаунт в Instagram. По същия начин той има над 45,8 хиляди последователи в Instagram на нейния сайт @tycefola.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Тайлър Чефола? Семейното положение на Тайлър е чисто и той има връзка. Той се среща с Noelle Agcaoili, актриса от Tiktok. Те се познават отдавна, откакто влязоха в интимна връзка. По същия начин те често публикуват голям брой снимки заедно.

Факти

  • Тайлър Чефола е знаменитост в социалните медии от Съединените щати.
  • Тайлър Чефола е продуцент на съдържание в Tiktok, който качва видеоклипове с шега и хумор в своя акаунт.
  • По същия начин нейното име в Tiktok е @tycefola и тя има 873,6 хиляди фенове.
  • Тайлър работи като фигура в социалните медии.
  • По същия начин неговият акаунт в Tiktok, @tycefola, има 873,6 хиляди фенове.

Популярни Публикации