Тадеус Мос- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Тадеус Мос е играч на американски футбол. Тадеус Мос е твърд край за Синсинати Бенгалс (NFL) от Националната футболна лига. Знайте всичко за Биография на Тадеус Мос, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Тадеус Мос
Дата на раждане: 14 май 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Спортист
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Шарлот, Северна Каролайн
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Религия Кристиян
образование Завършил
баща Ранди Мос
Майка Либи Офът
Братя и сестри Три

Биография на Тадеус Мос

Тадеус Мос е роден на 14 май 1998 г. и е на 22 години към момента на писане. Роден е в началото на май и е зодия Телец. По същия начин той е роден в Шарлот, Северна Каролина, и е гражданин на Съединените американски щати. По същия начин той е християнин и член на афро-американската етническа група.

Що се отнася до членовете на семейството му, той е роден в атлетично семейство с богатство. Мос, от друга страна, е син на Ранди Мос и Либи Офът. Освен това, Ранди е един от най-плодотворните широки приемници в историята на NFL. Освен това, той стана член на Залата на славата и телевизионен спортен анализатор.По същия начин, когато става дума за неговите братя и сестри, той има трима и е вторият по възраст. Той има две сестри, Сидни Мос и Сенали Мос, както и един брат, Монтиго Мос. Освен това, що се отнася до учебния му опит, той посещава пет различни гимназии на четири различни места. Освен това той прекарва първата си година в гимназията на окръг Буун във Флоренция, Кентъки.

След това се записва в училище Сейнт Олбанс в Чарлстън, Западна Вирджиния. По същия начин той посещава гимназия Линкълн в Роуд Айлънд през втората си година. Освен това той започва кариерата си в подготовка в гимназията Шарлот в Северна Каролина. По същия начин той посещава гимназия Victory Christian Center за първата си година и гимназия Mallard Creek за последната си година. Освен това той игра в дефанзивен и тайт енд за Малард Крийк по време на последната си година в гимназията през 2015 г.

Височина и тегло

Тадеус е спортист, който е много активен в спорта, което го поддържа във физическа форма и поддържа здрава телесна физика. По същия начин той е висок 6 фута 3 инча (75 инча) и тежи приблизително 112 килограма (249 фунта).

Въпреки това, той все още не е разкрил своята жизнена статистика с медиите, но въз основа на измерванията на височината и теглото му, той също има идеална телесна физика. По същия начин, когато става въпрос за външния му вид, той има тъмен тен, черна коса и кафяви очи.

кариера

По отношение на професионалната си кариера Тадеус започва като спортист в гимназията. По същия начин той започва кариерата си като първокурсник в гимназията Mallard Creek в щата Северна Каролина. По същия начин той беше класиран като новобранец номер 123 в нацията и номер 6 в тайт енда. Като старши, той ръководи отбора си до третото им поредно щатско първенство NC 4AA. По същия начин този отбор се издигна до първото място в целия щат Северна Каролина.

Освен това той се появи в три мача като тайт енд за Wolfpack през 2016 г., завършвайки сезона си новобранец с шест улавяня и тъчдаун за общо 49 ярда. Освен това той беше един от тримата истински първокурсници, които започнаха игра за Глутницата през 2016 г. По същия начин той беше перспектива за четири звезди през 2016 г. с предложения от над 23 училища, включително Флорида, Джорджия, Тексас A&M и USC. По същия начин той стана вторият играч от силна пет конференция, който се прехвърли в LSU. За съжаление, той не успя да играе през сезон 2018 поради заболяване на крака, което наложи две операции.

По същия начин баща му Ранди Мос осигури приемането му в Залата на славата на професионалния футбол през 2018 г. По същия начин през целия месец май на сезон 2019 г. той тренираше с баща си четири дни в седмицата. По същия начин той беше обявен за откриващия щат Джорджия за сезон 2019. При този ретур той имаше две уловки за 61 ярда.

Нетната стойност на Тадеус Мос през 2022 г

Тадеус Мос е професионален спортист. По същия начин той е спечелил добре от работата си. По същия начин, когато става дума за неговата нетна стойност, се казва, че той струва приблизително 1 милион долара към октомври 2022 г.

Приятелката и срещите на Тадеус Мос

Тадеус е хетеросексуален мъж, който вероятно е необвързан в момента. Освен това изглежда, че е по-фокусиран върху работата си, отколкото върху това да бъде в романтична връзка с някого.

Популярни Публикации