Тъкър Дженал- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, националност, кариера

Тъкър Генал е знаменитост в TikTok, известна с невероятните си футболни умения, танци и други видеоклипове за синхронизиране на устни. Тъкър Дженал е бивш TikToker, който сега е актьор. Tucker Genal също се появява в редица кратки драми и телевизионни сериали, включително Fleck, Atypical и Elle, за да назовем само няколко. Научете повече за общото нетно състояние на Тъкър, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Тъкър Генел
Дата на раждане: 09 ноември 1996 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Държава: Съединените американски щати
Височина: 6 фута 4 инча (1,93 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0k- милион.
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата Рус
Родно място Кларксвил, Тенеси
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказец
образование Университет Фурман
Братя и сестри Две (Карсън и Конър)
Facebook Тъкър Генерал Фейсбук
Twitter Тъкър Генерал Туитър
Youtube Тъкър Генел Youtube
Instagram Тъкър Генерал Instagram
IMDB Тъкър Генел IMDB

Обща възраст и ранен живот на Тъкър

Тъкър Генал е роден на 9 ноември 1996 г. Току-що е навършил 24 години. Генал е роден в град Кларксвил в Тенеси. Националността му е американска, а етническата му принадлежност е бяла. Той е роден в началото на ноември, така че неговата зодия е Скорпион. Тъкър има петчленно семейство и живее в Южна Каролина. Майка му играеше футбол в Лусивил, а баща му играеше баскетбол. Самоличността на родителите му не е разкрита, но той има двама по-малки братя на име Карсън и Конър Генел. Освен това той и братята му в момента живеят в Лос Анджелис.

Тъкър Дженал е студент в университета Фурман, според образованието си. Той посещава университета на Южна Каролина, преди да бъде прехвърлен във Фурман. Завършва гимназия в гимназията Сейнт Джоузеф.Височина и тегло на Тъкър Дженал

Колко висок е Тъкър Дженал? Тъкър Дженал е елегантен американски тийнейджър с височина 6 фута и 4 инча. По същия начин той тежи 76 кг. Други измервания на тялото на Тъкър не са налични, но той има слабо телосложение. Освен това Дженал има невероятен чифт зелени очи и руса коса. Освен това той има светъл тен. Други измервания на тялото му обаче не са налични.

  Тъкър Генал

Тъкър Дженал (Източник: Pinterest)

кариера

Тъкър Дженал е добре позната личност в TikTok с над 1,2 милиона последователи. Той има потвърден акаунт в TikTok, @tuckergenal, с 30,8 милиона харесвания. Неговият акаунт в TikTok е добре известен с футболни видеоклипове, танци и други забавни видеоклипове, които прави със своите братя и сестри.

Чувствате се сладък, може да изтриете по-късно? Не позволявайте това да се провали! е първото му видео в TikTok. Той го публикува на 27 май 2019 г. и до момента има 2,1 милиона гледания. Най-популярният видеоклип, Надяваме се, че това е впечатлило мажоретките, които гледаха..., има 9,8 милиона гледания. По същия начин другите видеоклипове, които са получили милиони гледания, са - и видях някой да прави това, така че трябваше да го изпробвам.

Тъкър е естествен изпълнител. През 2019 г. звезда на TikTok, превърнала се в актьор, започна своята актьорска кариера. В телевизионния сериал Atypical той играе College Dude #1. По подобен начин през 2019 г. Дженал се появи в късометражната драма, озаглавена „Fleck'. Тъкър също играе ролята на култист в късометражния филм „Ollie Wride: I'm a Believer'. В момента той играе Тайлър в кратката драма „Elle“ .“ В предстоящата кратка драма „И Си падна в небето“ ще го видим като „Алекс“.

Тъкър Дженал, заедно с братята си, управлява YouTube канала Genal Boys. На 12 септември 2020 г. той се присъедини към канала. Каналът на брата в YouTube е добре известен с автомобилни влогове, шеги и предизвикателства. С 5K гледания, най-старото и най-популярно видео е КАК БЕШЕ ОТКРАДНАТ КАНАЛА НИ В YOUTUBE! Други видеоклипове в техния канал включват Ден от живота в The Hustle House, ЗЪБОЛЕКЪРЪТ Е НАЙ-ЛОШИЯТ!!! и НАПРАВИХМЕ ТИКВОГЛАВАТА ТЕНДЕНЦИЯ ОТ TIKTOK!!!.

Тъкър Дженал Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Тъкър Дженал? Тъкър Дженал е звезда на TikTok, актьор и футболист. Основният му източник на доходи е TikTok. Освен това той също притежава канал в YouTube със своите братя и сестри. Генал е умна личност в социалните медии. Отделният доход на Тъкър Дженал не е наличен, но нетната му стойност варира от 0 000 до милион към 2022 г.

Тъкър Дженал Приятелка и запознанства

С кого се среща Тъкър Дженал? Сексуалната ориентация на Тъкър Дженал е права. Той обаче не е бил обвързан с никого до момента. Тъкър няма никакви противоречия относно любовния си живот. Изглежда, че е по-фокусиран върху кариерата си. Освен това няма записи за миналите му връзки. Или е бил необвързан досега, или е много добър в това да държи живота си далеч от рекламния трик.

Също така, знайте за Нетна стойност на Ерика Делсман, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации