Swizz Beatz - Всичко за съпруга на Алиша Кийс

Swizz Beatz е съпругът на Алиша Кийс. Kasseem Daoud Dean е рап изпълнител, звукозаписен продуцент, музикален директор и бизнесмен. Той беше родом от Ню Йорк. В музикалната си кариера той си е направил репутация на DJ.

Бързи факти

Пълно име Swizz Beatz
Първо име Swizz
Фамилия Бийц
Рождено име Касъм Дейвид Дийн
Професия Съпруг на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Ню Йорк
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Терънс Дийн
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Дева
Семейно положение Женен
Съпруг Алиша Кийс
Без деца 5
Награди Награда Грами за най-добро рап изпълнение, BET хип-хоп награда за най-добър продуцент на годината, BET shine a light награда, Clio Music Honorary Award
Братя и сестри Андре Кинг
Височина 185 см
Тегло 83 кг
нетна стойност 170 милиона долара
Дата на раждане 13 септември 1978 г
Възраст 43 години
Женен Дата 2010 г

Преди запознанство

Като начало Суиз и Алисия се запознаха чрез общ приятел от гимназията. Алисия беше на 14 години по това време, докато Суиз беше на 16. Алисия, от друга страна, не се интересуваше от Суиз по това време. Алисия разказа как са се въртели в едни и същи кръгове на различни награди, бизнес събития и други събирания. Тя си спомня как Swizz пристигаше на всички онези събирания с лъскави автомобили и искрящи бижута, които жената посочи, че изобщо не я интересуват.

Алисия твърди, че мнението й за Swizz се е променило напълно, когато са си сътрудничили в музикално начинание. Колкото повече говореха, толкова повече Алиша разбираше как функционира мисленето на Суиз. Говореше се, че Swizz е на ръба да загуби шанса си с Алисия на първата им среща. Алисия разказа как се е съгласила да се срещне с него за обяд в ресторант на открито в центъра на Манхатън. Swizz пристигна в 12:20, но тя пристигна в 12. Тя беше ядосана, но той държеше ситуацията под контрол с хумор и увлекателна дискусия.  Swizz Beatz

Беше ли таен годеж със Swizz?

Според информациите певицата Алисия и Суиз са били тайно сгодени. Суиз преживя развод с бившата си съпруга Машонда. Swizz подари на Алисия седемкаратовия пръстен на рождения й ден, според Алисия. На датата на предполагаемото предложение двойката се разхождаше на плаж в Хавай.

Говорителят на Алисия отхвърли доклада, но един от нейните приятели потвърди, че двойката е отпразнувала годежа и нейния рожден ден на Хаваите. Според нейния приятел Алисия се смята за късметлийка. Освен това нейна приятелка сподели, че Алисия е много щастлива, тъй като най-накрая е с любимия си, който я е вдъхновявал толкова много по време на артистичната й кариера.

Те споделят любовен език, след като се женят

През 2010 г. те размениха брачни обети. Двойката обсъди любовния си език, който укрепи десетилетния им брак. Техният любовен език е внимателен, състрадателен и пропит с приятелство. Swizz дори похвали съпругата си, наричайки я супержена, супер майчина сила и отдадена на семейството.

Swizz разкри и стила на общуване на Алисия. Той твърди, че Алиша е измислила идеята Алиша или Суиз да говорят първо, след което да повтарят казаното от другия, за да се уверят, че са разбрани. Въпреки удължената им година заедно, той твърди, че не са крещяли или повишавали тон един на друг.

Братя и сестри

Swizz има по-голям брат на име Андре Кинг. На 1 май 1987 г. е роден. Работи професионално като дизайнер, модел и телевизионна личност. Сега той е член на актьорския състав в телевизионното риалити шоу Growing Up Hip-Hop. Преди се срещаше със Санчали, но впоследствие обяви, че е хомосексуален. Въпреки това той си е върнал семейството.

  Swizz Beatz

Ранните години на Алиша Кийс

Алисия е единственото дете на родителите си и е родена в Ню Йорк. Терия Джоузеф, самотна майка, я отгледа. Работила е като актьор на непълно работно време, както и като параюрист в Hell’s Kitchen в Ню Йорк. Баща й е афроамериканец и изоставя нея и майка й, когато Алиша е едва на две години. Въпреки това тя започва да учи пиано на седемгодишна възраст. Твърди се, че тя го е започнала, защото се е влюбила в звука и усещането на пианото. Впоследствие тя отива в известното Професионално училище за сценични изкуства в Манхатън, където завършва като Valedictorian.

Нетна стойност

Счита се, че нетното състояние на Swizz е 170 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации