Swaralipi Chatterjee- Нетна стойност, биография, възраст, височина, кариера

Сваалипи Чатърджи е западнобенгалска, базирана в Индия бенгалска актриса, предприемач, модел, собственик на кафене и основател. Тя стана известна в резултат на изключителното си представяне в телевизионни сериали и филми. Тя също се е появявала в няколко реклами и телевизионни предавания.

Chatterjee има собствено кафене в Хайдерабад, наречено Abar Baithak. Тя популяризира редица хора чрез своите акаунти в социалните медии. Много певци и музиканти идват в нейния магазин, за да изпълняват на живо.

Бързи факти

Пълно истинско име Сваалипи Чатърджи.
Други имена) Сваралипи Чатопадхяй.
Дата на раждане 15 април 1988 г.
Възраст (към 2020 г.) 33 години.
Професия Актриса, предприемач и интернет личност.
образование Завършвам.
Място на раждане Колката, Западен Бенгал, Индия.
Алма матер Местно частно училище.
Сегашен адрес Хайдерабад, Телангана, Индия.
Религия бенгалски хинду.
каста Бенгалски брамин.
Нетна стойност INR 2-3 Crore (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Татуировки Нито един.
Тегло (прибл.) В килограми: 60-63 кг
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Националност индийски.
Цвят на косата черен.
Дължина на косата Среден.
Зодия Овен.

Възраст и ранен живот на Swaralipi Chatterjee

Сваалипи Чатърджи е родена в Колката, Западен Бенгал, Индия на 15 април 1988 г. Сега тя живее в Хайдерабад, Телангана, Индия. Нейната зодия според рождената й дата е Овен.Тя завършва образованието си в местно училище в Колката, преди да се запише в реномиран колеж за по-нататъшно образование. Тя не е разкрила много за пълномощията си пред обществеността.

Swaralipi сподели няколко снимки на майка си в Instagram, но нейното име и професия все още не са разкрити. Тя прекарва детството си, заобиколена от много любов и грижи от своите родители и баби и дядовци.

Не знаем нищо за нейните братя и сестри. Тя е от бенгалско индуско семейство и принадлежи към кастата на бенгалските брамини.

  Сваалипи Чатърджи

Swaralipi Chatterjee (Източник: Instagram)

Статус на връзката на Swaralipi Chatterjee

С кого се среща Сваралипи Чатърджи? Shoumo Banerjee и Swaralipi Chatterjee се появиха в Agnipariksha. Рудра и Доел бяха техните сериални имена. След като поговориха, Сваалипи се влюби в него. Повече от три месеца те са приятели. Сваралипи се жени за Шумо. Swaralipi Chatterjee се омъжи за Shoumo Banerjee през 2017 г. частно. Остатъкът е скрит. Putuli ще бъде на 3 или 4 през май 2021 г.

Swaralipi и Shoumo Banerjee се разделят след известно време. Раздялата им е неизвестна. Сваралипи Чатърджи каза в интервю, че е самотна майка. Swaralipi Chatterjee прави актьорския си дебют през 2008 г. с Sambit Nag и Sumana Mukherjee „Eti“. Bhaswar Chatterjee и Manajit Boral участват като Ananya. Изпълнението й беше добре прието от публиката.

Матът на Митали Бхаттачаря беше излъчен през 2012 г. Апараджита Гош Дас, Амитаб Бхаттачарджи и Саураб Чатърджи участваха. Тя изобразява Риту в този сериал. Swaralipi се появява в „Chaar“ с участието на Rajatabha Dutta, Paran Banerjee и Saswata Chatterjee.

Фирмата на Swaralipi Chatterjee стартира през 2018-2019 г. Тя основа ресторант „Abar Baithak“. Тя лети до Хайдерабад, за да отвори бизнес за кафе там.

Клиентите оценяват менюто на кафенето и изпълненията на живо от популярни певци. Тя постоянно предоставя отлично обслужване, а клиентите й я обичат и хвалят.

Swaralipi Chatterjee Net Worth 2022

Колко богат е Swaralipi Chatterjee? Сваралипи е самотна майка, която иска най-доброто за дъщеря си. Тя печели приблизително 30-40 000 INR (приблизително) от кафенето си и 55-75 000 INR (приблизително) от актьорската си кариера. Нейната нетна стойност, която включва общия й доход и активи, се оценява на между 2-3 крори INR към 2022 г.

Факти

  • Swaralipi обича да прекарва време сред природата и кара колело, за да помогне за опазването на околната среда от замърсяване.
  • Тя се грижи за здравето си и винаги яде питателна храна. Всяка сутрин тя пие зелен чай.
  • Тя често посещава различни ресторанти, за да яде вкусни и възхитителни ястия.
  • Чатърджи си купи нова кола през 2019 г. и сподели нейна снимка с последователите си.
  • Тя публикува снимка в Instagram, рекламираща шоу на живо на Prajna Dutta, базирана в Колката певица, автор на песни и режисьор на документални филми.
  • В дома си бенгалската актриса се покланя на богинята Сарасвати.
  • Тя прекарва качествено време с дъщеря си и се включва в игри с нея. Обича да ходи на плажа с дъщеря си и да си играе в пясъка.
  • Упоритата работа на Swaralipi доведе до нейния успех и нейните статии вече са публикувани в много популярни списания, включително изданието Sananda от 30 януари 2021 г.

Популярни Публикации