Suzanne Whiston- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Гадже, Кариера

Жена в мъжкия футбол; тя не е играч, но е продуцент. Тя може да бъде видяна в мача на деня на BBC и е отразявала спортни събития като ФА Къп през 2004 г. и Световното първенство в Германия през 2006 г. Сузанита е добре известна и с дългогодишния си брак с радио личност и продуцент Карл Пилкингтън. Научете повече за Сузан Уистън Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Сузан Уистън
Рождена дата: 21 април 1968 г
Възраст: 53 години
Пол: Женски пол
Професия: ТВ журналист
Държава: Великобритания
Хороскоп: Телец
Запознанства Карл Пилкингтън
Нетна стойност 2 милиона долара
Статус Запознанства
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло

Сузан Уистън Детство и образование

Сузан Уистън е роден в Англия през 1968 г , но подробности за нейното родно място и дата на раждане в момента не са известни. От 2021 г. тя е 53 години . Сузанита също е скрила имената и професиите на родителите си, както и информация за това къде е посещавала училище. Надяваме се, че тя ще промени решението си и ще започне да споделя информация за детството си с феновете.

Сузана Уистън (Източник: Instagram)Как Сузане Уистън преследва кариерата си?

Сузане Уистън започва кариерата си като продуцент в базираната в Манчестър радиостанция Key 103 в средата на 90-те години. Тя работеше предимно в спортната секция, по-специално във футбола, и ролята й постепенно се разшири и усилията й бяха признати от редица други станции. Започва да получава предложения, едно от които идва от BBC.

Сузанита прие предложението на Би Би Си без колебание и беше обявена за продуцент на шоуто Мач на деня. Тя постоянно е работила по футболни събития, а през 2004 г. й е възложено да отразява ФА Къп с екип от репортери. Това доведе до друг успешен ангажимент, Световното първенство по футбол през 2006 г. в Германия, което увеличи нейната популярност и богатство. По време на престоя си в BBC тя стабилно се издигаше до слава и популярност, отчасти благодарение на статуса си на една от малкото жени спортни журналисти.

Сузане се е занимавала с други проекти в допълнение към работата си за BBC, включително собствената си компания Alrite Production, която има собствен канал в YouTube. Въпреки това планът на компанията все още е в процес на работа за момента, тъй като тя е продуцирала само един филм, анимация, озаглавена „Любовта на два мозъка“ на Карл Пилкингтън, но това увеличи състоянието на Сузане.

Сузан Уистън Нетна стойност 2022 г

Сузанита работи основно за една от големите английски медийни компании, BBC, от началото на кариерата си, което я направи едновременно известна и богата. Според надеждни източници нетното състояние на Уистън може да достигне 2 милиона долара към 2022 г. Ако приемем, че тя продължи кариерата си, богатството й несъмнено ще се увеличи в бъдеще.

С кого се среща Сузане Уистън? Връзка и дела

Сузане беше много отворена относно споделянето на подробности за живота си; тя има 25-годишна връзка с Карл Пилкингтън. Те се срещнаха, докато работеха заедно и скоро след това започнаха романтична връзка. Карл не иска да се жени или да има деца, така че двамата са останали неженени досега, въпреки че са „сгодени“.

Връзката на двамата е белязана от хумористична история за това как са се запознали. Карл беше на работа и искаше топла напитка, но нямаше дребни за автомата. Сузане дойде и постави 20p в машината.
И по този начин плати за горещия шоколад на Пилкингтън. След това Сузане помоли Карл да я редактира в замяна на още един горещ шоколад. Оттогава изглежда, че са в щастлива връзка.

Социална медия

Сузане Уистън не харесва платформите на социалните медии и може да бъде намерена само в Twitter , където тя също не публикува често. Нейната официална страница има малко повече от 3000 последователи, а последната публикация е през 2013 г. Въпреки това, ако все още не сте фен, това е чудесна възможност да станете такъв; просто отидете на нейната официална страница. Тя не е във Facebook или Instagram.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Тя обича да чете книги.
  3. Тя е много добра в публичното говорене.

Популярни Публикации