Suzanne Somers- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Сузан Сомърс е американска актриса, която има много успехи. Сузан Сомърс е певица, предприемач и защитник на здравето. Тя се е появявала в редица филми, телевизионни предавания и телевизионни сериали. Zuma Beach, Serial Mom, Anniversary Game и други са някои от другите й творби.

Бързи факти

Пълно име: Сузан Сомърс
Дата на раждане: 16 октомври 1946 г
Възраст: 75 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруг Алън Хамел
Развод Брус Сомърс
Нетна стойност 100 милиона щатски долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 33-23-34
Родно място Свети Бруно
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Гимназия Капучино, колеж Сан Франциско
деца 1

Биография на Suzanne Somers

Сузан Сомърс е роден на 16 октомври 1946 г. в Сан Бруно, Калифорния, САЩ. В резултат на това тя вече е на 75 години. Сузан Мари Махони е истинското й име. Няма много информация за имената или професиите на нейните родители и братя и сестри. Въпреки че е американска гражданка, тя е благочестива християнка. Освен това тя е от кавказки произход. Нейната зодия е Телец, според астрологията.

По отношение на формалното образование, тя посещава гимназията Capuchino в родния си град и завършва с отличие. Тя също така е завършила следгимназиалното си образование в колежа в Сан Франциско (Lone Mountain College).  Възрастта на Сузан Сомърс

Сузан Сомърс

Височина и тегло

Сузан Сомърс е зашеметяваща жена със завладяваща личност. Зашеметяващата актриса стои на височина 5 фута и 5 инча. Тя тежи 63 кг. Освен това измерването на цялото тяло варира от 35 инча бюст, 23 инча талия и 34 инча бедра. Сините й очи и златиста коса допълват тена й.

кариера

Сузан Сомърс е създала име за себе си като талантлива певица, актьор, бизнесдама и оратор. Участвала е в редица филми като актриса. Участвала е и в редица телевизионни предавания и сериали. През 1968 г. тя направи пробив с филма Bullitt. Тя продължи да участва в редица други филми, което продължава да прави и сега.

Daddy’s Gone A-Hunting, Fools, American Graffiti, Magnum Force, It Happened at Lakewood Manor, Zuma Beach, Yesterday’s Hero, Serial Mom, Say It Isn’t So и други са сред нейните филмови заслуги. Участвала е и в редица телевизионни предавания и сериали. Anniversary Game, Mantrap, Lotsa Luck, Sky Heist, Starsky & Hutch, Three’s Company, Hollywood Wives, Goodbye Charlie, Step by Step, Keeping Secrets, Seduced by Evil, Dancing with the Stars и други са само част от творбите му.

Освен това тя е автор и публикувал редица известни книги. Touche Me, Keeping Secrets, Somersize Desserts, Somersize Chocolate, Angels: The Naked Truth About Bioidentical Hormones и други са няколко примера. Освен това тя е композирала песни като Let’s Work It Out, We’ve Got Us, That’s Not What We Came Here For, Out of Love With Love и много други.

Нетната стойност на Suzanne Somers

Сузан Сомърс и семейството й имат комфортно съществуване. Благодарение на славата и парите, които е натрупала в резултат на усилията си. Освен това към октомври 2022 г. цялата й нетна стойност се оценява на около 100 милиона щатски долара.

  Сузан Сомърс нетна стойност

Сузан Сомърс

Suzanne Somers Съпруг, брак

Тя е омъжена, което ни отвежда до нейната любов и личен живот. Алън Хамел беше първият й съпруг и те се ожениха през 1977 г. Живеят добър живот, но все още не са имали деца. Освен това, преди това тя е била омъжена за друг мъж, Брус Сомърс, през 1965 г. Тя също е майка на дете от тази връзка. Името му е Брус Сомърс. В същото време тя е открита относно предпочитанията си към пола. И към днешна дата тя не е участвала в никакви спорни събития.

Популярни Публикации