Suzanne Ocasek- Възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера, националност

От Сузане Окасек е най-известна като бившата съпруга на Ric Ocasek, композиторът на Cars, ритъм китарист и водещ вокалист. Окасек беше женен три пъти. През 1971 г. първата му съпруга Констанс се развежда с него в Охайо. През същата година той се жени за Сузане Откасек, която изписва правилно името на Окасек. Те бяха женени 17 години, преди да се разведат. Докато все още е женен за Сузане, Очасек се запознава с 18-годишния супермодел от чешки произход Паулина Порижкова, докато снима музикалния видеоклип към песента Drive на Cars през 1984 г. През 1988 г. Очасек и Сузане се развеждат.

На 23 август 1989 г. се жени за Поризкова на остров Сен Бартелеми. Поризкова разкри през май 2018 г., че тя и Очасек са се развели година по-рано. Окасек имаше шест деца от трите си брака, по две от всеки. Той и съоснователят на Cars Бенджамин Ор бяха близки приятели, които се скараха след разпадането на групата. Тяхната връзка беше запомнена в песента Silver, написана от Ocasek като почит към Ор след смъртта му през 2000 г.

Бързи факти

Истинско име От Сузане Окасек
Псевдоним Сузанита
Възраст 71 години
Дата на раждане (DOB),
рожден ден
1951 г
Професия главен асистент
Известен с Бившата съпруга на Рик Окасек
Родно място Масачузетс, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказки произход
Сексуалност Направо
Религия християнството
Пол Женски пол
Зодия Риби
Сегашен адрес Ню Йорк Сити, Ню Йорк, САЩ
Височина/ Висок Футове и инчове: 5’6″
Сантиметри: 168 см
Метри: 1.68м
Тегло Килограми: 60 кг
Паунда: 132 паунда
Измервания на тялото
(Гърди-талия-ханш)
34-28-35 инча
Размер на чашката на сутиена 33 Б
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 6 (САЩ)
Семейно положение Разведена
Гадже/ Запознанства Неженен
Нетна стойност Приблизително 900 000 щатски долара
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Софи Мишел, възраст и националност

Коя е Софи Мишел? Тя ще бъде 72 години през 2022 г. Сузане Окасек е родена в Масачузетс, Съединени американски щати, през 1951 г . Въпреки че е известен партньор, съпругата на Рик Окасек никога не е разкривала публично личния си живот, родителите, братята и сестрите и ранния си живот. Що се отнася до образованието, тя е завършила местна гимназия. По-късно тя завършва Simmons College с бакалавърска степен по английска литература. Предишната двойка също имаше две деца заедно.Синът на бившата по-възрастна двойка, Ерон Откасек, е роден през 1973 г. По-късно, през 1981 г., Рик и Сузане имат друго дете, момче на име Дерек Откасек. Ричард започва извънбрачна връзка с любимата си Паулина Поризкова след 17 години брак (модел, актриса и автор). Те се развеждат през 1988 г., след като прекратяват брака си. На 23 август 1989 г. се жени за Поризкова на остров Сен Бартелеми. Поризкова разкри през май 2018 г., че тя и Очасек са се развели година по-рано.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Софи Мишел? Тя е висока 5 фута 6 инча. По същия начин тя тежи приблизително 60 кг. Тя има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Освен това тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки.

  От Сузане Окасек

Сузане Окасек позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Софи Мишел 2022 г

Каква е нетната стойност на Софи Мишел? на Сузане Окасек нетната стойност се смята за около 0 000 USD към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Suzanne Ocasek вече е бизнесдама и предприемач, участващ в търговски или бизнес операции с цел печелене на пари. Тя често е собственик, основател или изпълнителен директор на търговска фирма, предприятие или организация. Тя избра да управлява собствена компания, вместо да работи за някой друг. Нейната самоувереност и стремеж да преследва доходоносни възможности в различни области. Освен това да си бизнесдама е взискателна професия, която може да бъде и много възнаграждаваща.

Състояние на брак и връзка

Кой е съпругът на Софи Мишел? В края на 70-те години Сузанита имаше любовна връзка с тогавашния си приятел Рик. Двойката се срещна за първи път на професионално събитие. След това Сузане Окасек се омъжи за съпруга си Ричард Теодор Откасек през 1971 г. Сватбената им церемония беше грандиозно събитие, проведено в Ню Йорк.

Факти

  • Suzanne Ocasek е най-известна като бившата съпруга на Ric Ocasek, композиторът на Cars, ритъм китарист и водещ вокалист.
  • Окасек беше женен три пъти.
  • През 1988 г. Окасек и Сузане се развеждат.
  • На 23 август 1989 г. се жени за Поризкова на остров Сен Бартелеми.

Също така знайте за Аманда Леви Маккихан Нетна стойност, възраст, биография, националност

Популярни Публикации