Сюзън Уикс - Всичко за майката на британската актриса Хънисукъл Уикс

Сюзън Уикс е майка на британската актриса Хънисукъл Уикс, която е най-известна с участието си в драматичния сериал „Войната на Фойл“.

Бързи факти

Пълно име Сюзън Уикс
Първо име Сюзън
Фамилия седмици
Професия Майка на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неженен
Съпруг Робин седмици
Без деца 3

Брак с Робин Уикс

Сюзън Уикс се омъжи за Робин Уикс. Не е известно кога и къде се е състояла сватбата им и дали е брак по любов. Съпругът й беше собственик на рекламна фирма. Тя беше професионален интериорен дизайнер. Романсът им обаче не се получи и двойката се разведе след дълго партньорство. Основната причина за развода им все още не е известна. Те останаха отлични приятели и след това.

Сюзън Уикс Деца

Двойката продължи да има три деца заедно. Има две прекрасни дъщери и едно момче. bHoneysuckle, Rollo и Perdita Weeks са техните имена. Орлови нокти е най-голямото дете на семейството. Роло е бивш актьор, който по-късно навлиза в света на бизнеса.Дъщеря й е родена на 1 август 1979 г. в Кардиф, Уелс. По това време навсякъде цъфтеше растение, наречено орлови нокти. В резултат на това родителите й избраха името „Орлови нокти“ за първородната си дъщеря.

Лична житейска история

Може да е изненада за феновете, които ги познават добре, но е реално. И тя, и съпругът й са се стремили да бъдат актьори през целия си живот. Те дори посещаваха прослушвания, за да бъдат избрани за ролите. Но късметът не беше на тяхна страна, тъй като многократно бяха отказвани за прослушвания. Дори след няколко години опитване на късмета си като актьори, двойката не успя да получи роля. Тя също забременя с първото им дете. В резултат на това те спряха да действат. Оттогава амбицията им е да превърнат децата си в актриси един ден.

Усилията им бяха възнаградени, когато и двете им момичета бяха избрани за участие в детската драма на BBC2 „Google Eyes“. След това те се разделиха като двойка. Всяка Коледа обаче се събират семейно за децата си. Те се ожениха в Хималаите през 2005 г., докато бяха на почивка. В деня на сватбата си те се придържаха към всички будистки традиции. Още веднъж двойката се жени през юли 2007 г. в Лондон. Всички роднини и приятели бяха поканени на тържествата на тази сватба. Двойката има син. През 2011 г. е роден.

Популярни Публикации