Сюзън Гестън- Нетна стойност, биография, възраст, съпруг, брак, височина, етническа принадлежност

Сюзън Гестън е продуцент и актриса от САЩ. Сюзън Гестън е най-известна като съпругата на американския актьор Джеф Бриджис. Научете повече за нетната стойност на Сюзън Гестън, биография, възраст, съпруг, срещи, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Сюзън Гестън
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, продуцент, съпруга на знаменитост
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 5 юни 1977 г
Съпруг Джеф Бриджис
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 36-30-36 инча
Родно място Регион Фарго, регион Северна Дакота
Националност американски
баща Магнус К. Гестън
Майка Патриша Кенеди Хансен
деца три (дъщери: Изабел Ани Бриджис, Джесика Лили Бриджис и Хейли Роузлуиз Бриджис)
IMDB Сюзън Гестън IMDB

Сюзън Гестън Възраст и ранен живот

Сюзън Гестън е родена в района на Фарго, Северна Дакота, САЩ, през 1953 г. В момента е на 68 години, а зодията й е неизвестна, тъй като не е известна точната й дата на раждане. Магнус К. Гестън (баща) и Патриша Кенеди Хансен (майка) са нейни родители (майка).

За съжаление няма налична информация за нейното образование. Интересите й включват писане на песни, свирене на китара и фотография. Тя също е силно ангажирана с благотворителна дейност. По време на сервитьорските си дни в Монтана, тя е известна също като „Чернооката Сю“.Височина и тегло на Сюзън Гестън

Колко висока е Сюзън Гестън? Сюзън е със среден ръст и тегло. Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи приблизително 65 килограма. Въпреки възрастта си, тя все още е прекрасна жена с прекрасна форма на тялото. Измерванията й на гърдите, талията и бедрата са 36-30-36 инча. Освен това тя носи обувка с размер 6 (UK). Очите на Сюзън са сини, а косата й е руса.

  Сюзън Гестън

Сюзън Гестън със съпруга си (Източник: Pinterest)

Сюзън Гестън Професионален живот

По отношение на професионализма Сюзън работи като сервитьорка в Chico Hot Springs в Paradise Valley през 1974 г. И нейното бъдеще се променя, когато Джеф Бриджис влиза в ресторанта й и забелязва Сюзън. Сюзън се занимаваше с ежедневните си задачи, докато Джеф беше в града и снимаше своя уестърн „Rancho Deluxe“. И Джеф се влюби в нея в момента, в който я видя, и веднага я покани на среща.

Въпреки първоначалните отхвърляния, те в крайна сметка отидоха на няколко срещи заедно и се разбраха. Сюзън обаче реши да се премести при Джеф в Малибу, след като разбра, че не могат да живеят разделени. След известно време те решават, че бракът е неизбежен и се женят през юни 1977 г.

Тогава Сюзън участва активно във всички филми на Джеф и си сътрудничи с него. В резултат на участието си в индустрията, тя дори участва във филма „Забранена зона“ през 1980 г. През 1989 г. тя става продуцент на филма „Студени крака.“ Тя е добре известна и с участието си в „Екстра с Били Буш (1994).'

Сюзън Гестън Нетна стойност 2022 г

Колко богата е Сюзън Гестън? Тя би могла да изкарва добре като продуцент и актриса. Нетното състояние на Сюзън Гестън се оценява на около 500 хиляди долара към 2022 г.

Сюзън Гестън Съпруг и брак

Кой е съпругът на Сюзън Гестън? Сюзън се запознава с Джеф Бриджис, докато работи като сервитьорка в Парадайс Вали, Монтана. Те излизаха известно време, преди да се оженят по желание на Сюзън. И на 5 юни 1977 г. двамата се женят. Освен това техният 40-годишен брак често е възхваляван в медиите като отдадеността на двойката.

И привързаността им един към друг е осезаема, когато ги видят заедно. Двамата имат три дъщери: Изабел Ани Бриджис (родена на 6 август 1981 г.), Джесика Лили Бриджис (родена на 14 юни 1983 г.) и Хейли Роузлуиз Бриджис (17 октомври 1985 г.).

Също така, знайте за Нетна стойност на AnneKee Molenaar, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации