Сюзън Берман- Нетна стойност, биография, възраст, националност, съпруг, височина, кариера

Сюзън Берман беше американска журналистка и писателка, както и дъщеря на еврейско-американския гангстер Дейвид Дейви Берман. Тя пише за откритието си в края на живота си за участието на баща си в организираната престъпност.

Бързи факти

Пълно име Сюзън Берман
Псевдоним Сюзън
Известен като журналист
Рождена дата 18 май 1945 г
Възраст 55 години
Хороскоп Водолей
Родно място Минеаполис, Минесота
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 52 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
гадже Неженен
Съпруг Кристофър Маргулис
Нетна стойност милион – милиона

Възраст и ранен живот на Сюзън Берман

Сюзън Берман е роден в Минеаполис, Минесота, през 1945 г , като единственото дете на Бети Еуолд, танцьорка на турнета, носеща сценичното име Гладис Еванс, и Дейвид Дейви Берман. Бърман израства в Лас Вегас и впоследствие в Холивуд, Калифорния, където посещава училище Чадуик и има съученици и приятели, включително Ян Уенър и Лайза Минели. Берман завършва с отличие Калифорнийския университет в Лос Анджелис (UCLA) през 1967 г., когато среща наследника на недвижимите имоти Робърт Дърст. Тя получава магистърска степен по журналистика от Калифорнийския университет в Бъркли през 1969 г.

Височина и тегло на Сюзън Берман

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Сюзън Берман е висока 5 фута 5 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Сюзън Берман

Сюзън Берман (Източник: Google)

Сюзън Берман Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Сюзън Берман? Нетната стойност или нетните доходи на Сюзън Берман се оценяват на между 1 и 5 милиона долара към 2022 г. Тя е натрупала огромно състояние в резултат на основната си професия като писател.

кариера

Берман беше писател и мемоарист, както и автор на The Underground Guide to the College of Your Choice, наръчник за колежа от 1971 г. Дебютната й книга, Easy Street, разказва за нейното израстване като дъщеря на гангстер. Агенция Уилям Морис я представляваше през 70-те години и разговаря с много холивудски режисьори, които се интересуваха от превръщането на романа в сценарий. В крайна сметка филмовите права бяха придобити за 350 000 долара, но нито един филмов проект не се материализира. Берман се опитва да финансира мюзикъл, базиран на скандала Драйфус за известно време, но Дърст отказва да инвестира.

Бърман е работил в Сан Франциско за San Francisco Examiner, City Magazine на Франсис Форд Копола, вечерната програма на Westinghouse на KPIX-TV и шоуто People на CBS. Тя участва в публикации като New York, Cosmopolitan и Family Circle. Тя също така е автор на Driver, Give a Soldier a Lift! и Lady Las Vegas, които бяха пуснати, за да съвпаднат с премиерата на документален филм за A&E през 1996 г., на който тя беше съавтор и беше номиниран за награда на Гилдията на писателите на Америка.

Сюзън Берман Съпруг и брак

Кой е съпругът на Сюзън Берман? Тя е била омъжена веднъж през 80-те години на миналия век и впоследствие е помагала в отглеждането на двете деца на приятеля си. Бърман се жени за Кристофър Мистър Маргулис през юни 1984 г. в хотел Bel-Air и Дърст я придружава до пътеката. Маргулис умира през 1986 г. след свръхдоза хероин.

Популярни Публикации