Sunnyrayx0 беше призован в TikTok за неподходящо съдържание

Sunnyrayx0 беше публикувала видеоклип на себе си, костюмирана като Spidergirl, в TikTok преди четири дни. С пълната си сила на манията по Спайдърмен, не е изненада, че видеото стана вирусно. Към момента на писане видеото имаше над 13 милиона гледания. Ако сте фен на тази авторка, със сигурност знаете, че тя косплейва измислени герои, като същевременно добавя свой собствен нюх, може би за да направи работата по-достъпна за широката публика. Като се има предвид това, няколко продуценти на TikTok откриха нещо странно в нейните видеоклипове – Photoshop!

Sunnyrayx0 беше извикан

Sunnyrayx0 попита защо е бясна, след като публикува първото видео, в което я призовава. Не се опитвам да скрия нищо хаха, написа TikToker, известен още като Cyber ​​Kitty. Аз съм косплейър... цялата цел е да изглеждам като анимационен герой. Тази забележка беше взета за друга актуализация на TikTok, в която собственичката на яйцата описа подробно защо е извикала Cyber ​​Kitty.

 Sunnyrayx0Проблемът на Sunnyrayx0 с @givemeanegg

Sunnyrayx0 , според @givemeanegg, прие критиките относно нейните промени във видеото, но не беше откровена за това. О, и @givemeanegg се извини, че не е видяла забележката на Cyber ​​Kitty за нейната статия, но бързо отхвърли извинението и обвини късната си реакция, че е била блокирана от гореспоменатия коментатор. В резултат на това по-голямата част от публиката й беше убедена да приеме, че физическите й пропорции са истински.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от sunny ray backup (@cyberkittyyxo)

В резултат на това те биха се чувствали ужасно за себе си, тъй като определени физически пропорции бяха практически непостижими. Sunnyrayx0 също беше извикана за публикуване на видеоклип, в който се заявява, че видеоклиповете не са манипулирани, като по този начин разкрива как се е появила в реалния живот. Няколко души са видели усукани линии около талията й и понякога около лицето й, което показва, че филмът е бил манипулиран, след като е бил заснет от камера.

 Sunnyrayx0

Sunnyrayx0 също играеше ролята на жертвата, както @givemeanegg посочи, заявявайки нещо от рода на, не осъзнавах, че е тайна. Можете да редактирате себе си колкото искате, но не заблуждавайте хората да вярват, че това сте вие, каза @givemeanegg в нейния видеоклип. Това не означава, че @givemeanegg не смята Sunnyrayx0 за прекрасен. В действителност тя каза полярната противоположност във видеоклипа си много пъти. По отношение на Sunnyrayx0, която се редактира, за да изглежда като анимационни филми, тя никога не е признавала, че използва компютърно генерирани ефекти във видеоклиповете си.

През цялото време тя получаваше всички похвали за тялото си, хвърляно към нея от хора по целия свят, без да им дава да разберат, че не е така, както се появява в реалния живот. Като капак на всичко, @givemeanegg смята, че Sunnyrayx0 е странна за произвеждането на сексуално заредени неща, докато се появява като детски анимационни герои и самата тя се държи като дете.

Популярни Публикации