Sunny Waghchaure- Нетна стойност, Биография, Възраст, Височина, Съпруга, Брак, Деца

Съни Вагчауре родом от Пимпри, Махаращра, Индия. Той е известен индийски бизнесмен и филмов финансист. Освен това Sunny Waghchaure е широко известен като Златното момче на Пуна поради килограмите златни бижута, които носи по тялото си. Знайте всичко за Sunny Waghchaure- Нетна стойност, биография, възраст, височина, съпруга, брак, деца

Бързи факти

Пълно име: Съни Вагчауре
Дата на раждане: 02 януари 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Бизнесмен
Държава: Индия
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Прити Сони
Нетна стойност 36 крори INR
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Пимпри, Махаращра
Националност индийски
Религия индуизъм
образование Университет на Пуна
баща Нана Сахеб Вагчауре
Майка Аша Нана Уагчуре
Братя и сестри Шив Вагчауре

Биография на Sunny Waghchaure

Съни Вагчауре е роден на 2 януари 1990 г. в Пимпри-Чинчуад, Махаращра, Индия. Сега той е на 31 години. Съни е зодия Козирог. Той е роден на Нана Сахеб и Аша Нана Уагчауре. По същия начин Съни има брат, Шива Уагчауре. По същия начин неговият брат Шива е успешен предприемач. Waghchaure е индуист от религиозна гледна точка.

Съни завърши гимназиалното си образование в базирано в Пуна училище по отношение на образованието си. Съни се записва в университета в Пуна след завършването на гимназията. По същия начин Waghchaure получава бакалавърска степен от същия университет.Височина и тегло

По отношение на телесните мерки, Съни има сравнително добре оформена и добре поддържана физика. Освен това Waghchaure е висок приблизително 5 фута и 6 инча. Съни, от друга страна, тежи приблизително 65 кг общо. Освен това Waghchare има зашеметяващи черни очи и черна коса.

Освен това няма налична информация за измерванията на тялото на Златното момче. Ще ви уведомим за това развитие веднага щом Sunny разкрие информацията си.

кариера

Съни Вагчауре родом от Пимпри, Махаращра, Индия. Той е известен индийски бизнесмен и филмов финансист. Освен това Съни е широко наричан Златното момче на Пуна поради килограмите златни орнаменти, украсяващи тялото му. Sunny Waghchoure е финансирал боливудски филми като „Zila Ghaziabad“ от 2013 г. и „Jayantabhai Ki Luv Story“ от 2013 г.

Waghchaure се появи за кратко във филма на Боливуд „Zila Ghaziabad“ през същата година. Той създаде съвместно предприятие с актьора Вивек Оберой, наречено „Karrm Infrastructure“. Съни се появява в различни телевизионни предавания, включително The Khatra Show, Indian Idol и The Kapil Sharma Show. По същия начин Waghcgaure се появи в музикалния видеоклип Bawari Piya.

Наистина, Sunny Waghchaure стана известен през 2017 г., след като беше включен в „Шоуто на Kapil Sharma“. Съни и неговият приятел Санджай бяха забелязани в публиката от Kapil Sharma поради блестящия златист вид на Sunny. Освен това Капил се пошегува, когато го попита дали Съни е дошъл да купи канала.

Sunny Waghchaure Нетна стойност през 2022 г

Според източници, Sunny се оценява на нетна стойност от около 36 крори INR към 2022 г. . Освен това Waghchaure е спечелил респектираща сума пари по време на кариерата си. Неговият основен източник на приходи е неговият бизнес. Златното момче пък не е оповестявало годишните си доходи и заплата в медиите.

  Инфографика за биография на Sunny Waghchaure

Биография на Sunny Waghchaure

Sunny Waghchaure Съпруга, брак, деца

Що се отнася до семейното му положение, Съни е женен мъж. Освен това Waghchaure е женен за Preeti Soni. Освен това Съни и Прити излизаха дълго време преди брака си. Двойката често публикува снимки в своите акаунти в социалните мрежи.

Що се отнася до историята на запознанствата, няма налична информация за предишните връзки на Съни. Ще актуализираме нашата база данни незабавно, след като Съни разкрие информацията си.

Популярни Публикации