Sunny Hostin- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност

Слънчев Хостин е адвокат, писател и телевизионна личност от Съединените щати. Съни Хостин е най-известна с ролята си на ко-водещ на сутрешното токшоу на ABC The View.

Бързи факти

Пълно име: Слънчев Хостин
Дата на раждане: 20 октомври 1968 г
Възраст: 53 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Адвокат
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Д-р Еманюел Хостин
Нетна стойност 2,3 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Ню Йорк
Националност американски
образование Диплома по право от Нотр Дам Юридически факултет (NDLS)
баща Уилям Къмингс
Майка Роза Беза
деца две

Съни Хостин Биография

Слънчев Хостин е родена на 20 октомври 1968 г. в Ню Йорк, Ню Йорк, и нейното име е Асунсион Къмингс Хостин. Настоящата й възраст е 53 години към 2021 г. Гражданството й е американско. Слънчевата етническа принадлежност е смесена и е родена под знака на Везни. Роза Беза, майка от Пуерто Рико, и Уилям Къмингс, баща от афроамериканец, я раждат между раси. Тя е израснала в Бронкс, Ню Йорк, където е посещавала Доминиканската академия за момичета. По подобен начин тя продължи в университета Бингамтън, където получи бакалавърска степен по комуникации (английски език и реторика).

Тя продължи да печели своята J.D от Юридическия факултет на Нотр Дам (NDLS), най-старото римокатолическо юридическо училище в страната. По същия начин като дете тя се сблъсква с много нещастия. И тя си спомня, че бащата на приятеля й е убит пред магазин за бонбони, както и чичо й е намушкан с нож. Вместо да я потопят в свят на престъпления, тези отвратителни епизоди промениха нейната перспектива и я вдъхновиха да преследва кариера в адвокатската професия като прокурор.Съни Хостин Височина, Тегло

Слънчев Хостин , зашеметяваща кафява дама на петдесетте, е зашеметяваща кафява дама на петдесетте. Хостин се утвърди като уважавано име в медийната индустрия чрез своята постоянство и упорит труд през годините. Тя има добре поддържана фигура като пясъчен часовник, благодарение на кестенявата си коса и кафяви очи. Тя е висока 5 фута 9 инча (1,78 м) и тежи около 60 кг.

кариера

Слънчев Хостин беше адвокат на Робърт М. Бел. Той беше първият чернокож главен съдия на Апелативния съд на Мериленд. Тя стана адвокат в антитръстовия отдел на DOJ. Тя беше прокурор на САЩ в окръг Колумбия. След като напусна ФБР, тя стана прокурор за секс с деца. Джанет Рено й даде награда за специални постижения за преследване на сексуални престъпници.

По-късно Хостин ръководи екипи от следователи от цял ​​свят, за да разследват и разкрият измами в Kroll, най-голямата в света организация за рискови консултации. Тя беше коментатор на Court TV, преди да се присъедини към The O’Reilly Factor, където се състезаваше с Мегин Кели и Бил О’Райли в Is It Legal? Бившият президент на CNN Джон Клайн я нае за American Morning през септември 2007 г.

След седем години тя възобнови честото си появяване в The View през 2014 г. През март 2016 г. тя стана старши правен кореспондент и експерт на ABC News. През септември 2016 г. тя стана постоянен съдомакин на The View. Хостин се появи в Girls Trip през 2017 г. Хостин беше похвален през 2019 г. за хостинг и изпълнителен продуцент на Truth About Murder With Sunny Hostin.

Виждали ли сте този човек? е нейният ABC подкаст. Мемоарите на Хостин излязоха през септември 2020 г.

Sunny Hostin Net Worth

Съни Хостин професионалната кариера на адвокат, писател и телевизионен оператор й осигури комфортен начин на живот. В своята близо две десетилетия кариера Хостин започва като правен служител и оттогава напредва до постоянен ко-водещ на популярното шоу The View.

Тя е натрупала значително състояние на стойност милиони долари в резултат на позициите си като адвокат и телевизионен оператор. Смята се, че е около 2,3 милиона долара.

Sunny Hostin съпруг, брак

Слънчев Хостин е омъжена за единствения си съпруг Еманюел Хостин. Еманюел завършва Медицинския факултет на Университета Джон Хопкинс. Той също е ортопед. През август 1998 г. двойката се жени на малка сватбена церемония. Двамата имат две деца: син Габриел и дъщеря Палома. Семейство Хостин сега живеят в Пърчейс, Ню Йорк.

Съни също е търсен оратор. Тя изнесе лекция на TEDx, озаглавена „Модел на възможностите“ през 2015 г., демонстрирайки ефектите от ранна травма. Тя също е написала и публикувала редица статии по различни теми, включително възбрана на ценни книжа, измами, престъпления срещу жени, сексуални престъпления и ежедневни финансови и правни трудности.

По същия начин тя принадлежи към женската група Алфа Капа Алфа. В интервю от юни 2020 г. тя се обърна към полемиката около забележката на изпълнителния директор на ABC Барбара Федида, че има нисък наем, докато прави други расистки забележки за някои от черните колеги на нейната мрежа.

Популярни Публикации