Sunny Hinduja- биография, възраст, нетна стойност, съпруга, височина, религия

Слънчев Хиндуджа е известен индийски актьор, модел, телевизионна личност, театрален артист, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Мумбай, Махаращра. Той е добре известен в развлекателната индустрия с изключителните си актьорски способности и ключови роли в различни телевизионни предавания и филми.

Sunny Hinduja стана известен, след като изигра главната роля на Sandeep Bhaiya в популярния уеб сериал на TVF „Aspirants“. Играта му получи много похвали от публиката. Според източници, служител на IPS му е изпратил съобщение, след като е видял изключителните му изпълнения в сериала.

Съни се появява във филми и телевизионни предавания като The Family Man, Mardaani 2, Bhaukaal, Interrupted Mind, Cycle Kick и други, в допълнение към Aspirants.Според профилите му в социалните медии, той също се е появявал в няколко рекламни реклами и театрални постановки. Sunny Hinduja е талантлива артистка, която е натрупала голяма база от фенове за кратък период от време благодарение на изключителните си актьорски способности. Прочетете тази статия, за да научите повече за този индивид с много таланти.

Бързи факти

Пълно истинско име Слънчев Хиндуджа.
Възраст (към 2020 г.) на 30 години.
Професия Актьор, телевизионна личност, театрален артист и предприемач.
Дата на раждане 25 ноември 1990 г. (неделя).
Място на раждане Мумбай, Махаращра, Индия.
образование Завършвам.
Алма матер Daly College, Индор, Мадхя Прадеш.
Институт за технологии и наука Бирла, Пилани, Дубай.
Институт за филми и телевизия на Индия, Пуна.
Нетна стойност INR 8-10 Crore (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми – 75 кг
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност индийски.
каста Синдхи.
Религия индуизъм.
Зодия Стрелец.

Биография на Sunny Hinduja

Съни Хиндуджа, известен индийски актьор, е роден на 25 ноември 1990 г. в Мумбай, Махаращра, Индия, на родители. Той е роден в проспериращо бизнес семейство. Съни изповядва индуизъм и е родена под знака на Стрелец.

Съни Хиндуджа е на 30 години според датата на раждане (към 2020 г.). Още от малък има интерес към актьорството. След като завършва средното си образование в местно частно училище, той се записва в Daly College, за да продължи образованието си.

След това той се премества в Дубай, за да продължи образованието си. Съни, според профила му във Facebook, е завършил Института за технологии и наука Birla в Пилани, Дубай, със степен по компютърни науки.

След това се завръща в Индия и започва да се фокусира върху актьорската си кариера. Съни Хиндуджа се записва в Института за кино и телевизия на Индия в Пуна, за да научи повече за актьорството. По-късно той преследва професионална актьорска кариера. Съни Хиндуджа вече е известен актьор и телевизионна личност.

Съни Хиндуджа, според нашите изследвания, е от кастата на синдхи. Той се придържа към индуизма като своя религия. Съни Хиндуджа е вторият син на родителите си, според обширни изследвания. Според профилите му в социалните медии баща му Съни Хиндуджа е успешен бизнесмен, който работи както в Индия, така и в Дубай.

Името на майката на Съни е Риту Хиндуджа. Що се отнася до неговите братя и сестри, той има двама: Dhiraj Hinduja (по-голям брат) и Simran Hinduja (сестра) (сестра). Той сподели множество снимки с членове на семейството си в официалните си акаунти в социалните медии.

  Слънчев Хиндуджа

Sunny Hinduja (Източник: Pinterest)

Sunny Hinduja Съпруга и брак

Коя е Sunny Hinduja Wife? Съни Хиндуджа и съпругата му живеят щастлив семеен живот в Мумбай. Съни Хиндуджа се ожени за съпругата си Шинджини Равал на 22 юли 2015 г., според съобщения в медиите.

Шинджини също е актриса, както може би знаете. Свекърът на Съни, Янак Равал, е известен театрален артист и режисьор, според източници. Няма обаче точна информация за децата на Съни Хиндуджа.

Професионален живот на Sunny Hinduja

Съни Хиндуджа започва кариерата си като театрален артист, според съобщения в медиите. Той се появява в пиеси като Мъже без сенки, Dimaag-e-Hasti Dil Ki Basti и други. След това той започва да провежда прослушвания за филми и телевизионни предавания.

Според източници, Sunny Hinduja дебютира на екрана в боливудския филм „Shaapit: The Cursed“ през 2010 г. В този филм той си сътрудничи с актьорите Aditya Narayan и Shweta Agarwal.

След това той се появява в редица добре известни филми, включително Guy in the Sky, Pinky Memsaab, Long Live Brij Mohan, Mardaani 2, Bhaukaal, Jamun, Chacha Vidhayak Hain Humare и други.

Освен това той се появява в няколко телевизионни реклами, включително LUX, Sprite, Men’s Jewellery, Ajman Shopping Festival и други. В момента работи по предстоящите си филми.

Съни Хиндуджа Нетна стойност

Колко богат е Sunny Hinduja? Изкарва добре от професията си. Той печели между Rs 10-15 lakh (приблизително) на епизод, според оценките.

Нетната стойност на Sunny Hinduja се оценява на около 8-10 крори INR (приблизително) към 2021 г. Освен това той печели допълнителни пари чрез реклами и промоции в социалните медии.

Факти

  • Sunny Hinduja е любител на пътуванията, който обича да посещава нови места.
  • Гоа, Удайпур и Дубай са любимите му места за посещение.
  • Той също така има канал в YouTube с над 1,08 хиляди последователи.
  • Той обожава животните и се отнася с тях като с хора.
  • Официалният му акаунт в Instagram има повече от 198 000 последователи (май 2021 г.).
  • Той е актьор, появява се и в редица новинарски статии.

Популярни Публикации