Сукихана - Възраст, съпруг, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Предизвикателство е рапър и знаменитост в социалните медии от Уилмингтън, Делауеър. Тя е израснала в Атланта. Тя стана известна чрез своите публикации в Instagram и вирусни песни, включително Blame Trina, 5 Foot Freestyle и Drug Dealer, с участието на Cuban Doll. Научете повече за нетната стойност на Сукихана, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Бързи факти

Истинско име Дестини Хендерсън
Известен като Рапър, звезда в социалните медии
Рождена дата 15 ноември 1991 г
Възраст 29 години
Хороскоп Скорпион
Родно място Уилмингтън, Делауеър, САЩ
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 1 инч
Тегло 55 кг
Измервания на тялото 32-25-35 инча
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
образование N/A
гадже Убий Бил
Съпруг Убий Бил
Нетна стойност 1 милион долара

Сукихана Възраст и ранен живот

Сукихана е роден на 15 ноември , 1991 , и сега е 29 . Дестини Хендерсън е нейното рождено име и е родена под знака на Скорпион. Сукихана, от друга страна, е роден в Уилмингтън, Делауеър, и е американски гражданин. По същия начин, по отношение на нейната раса и религия, тя е от афроамерикански произход и се придържа към християнската вяра.

Сукихана прекарва младостта си на различни места в Съединените щати, включително Филаделфия, Файетвил и Атлантия, Джорджия. Освен това, по отношение на нейната образователна история, Сукихана не е предоставила никаква информация на обществеността относно нейните академични квалификации.Височина и тегло на Сукихана

Този зашеметяващ рапър е висок 5 фута 1 инч (61 инча). и тежи около 55 килограма (121 паунда) . По същия начин тя има извито тяло с жизненоважни числа от 32-25-35 инча. По същия начин тя има тъмен тен, черна коса, тъмнокафява коса и очи.

  Предизвикателство

Попитайте (Източник: Google)

Проверете нетната стойност през 2022 г

Колко е нетната стойност на Сукихана? Нейната нетна стойност и приходи идват от работата й като Youtuber, рапър, Instagram звезда и певица. По същия начин тя е изкарвала добре от многото си професии. Освен това, според докладите, Сукихана има нетна стойност от приблизително 1 милион долара към 2022 г .

кариера

Сукихана е професионален певец и рапър. По същия начин тя е продуцент на съдържание в YouTube, известна със своите песни и рап парчета, които публикува в своя YouTube акаунт и Instagram профил. Освен това тя стана известна с видеоклипа си „Kodak Snack“, в който направи ремикс на песента на Kodak Black. По същия начин видеото към нейната песен „Kodak Snack“ стана вирусно през юни 2017 г. Тя е известна в Tiktok с 68,9 хиляди последователи в нейния акаунт @sukiwiththegood. По същия начин тя е качила стотици видеоклипове в своя канал, който има 402 хиляди харесвания.

Тя стартира своя акаунт в YouTube през 2016 г. По същия начин нейният акаунт в YouTube „Sukihana“ има 76,2 000 последователи, откакто се присъедини на 13 март 2016 г. Освен това най-скорошният й видеоклип в канала е озаглавен „SUKIHANA-BEST OF ME FREESTYLE“. Тя качи това видео на 11 август 2017 г. и има 726 хиляди гледания. На 11 ноември 2017 г. тя качи „НАЙ-СМЕШНИТЕ КЛИПОВЕ НА СУКИХАНА ЧАСТ 1 2018“, който има 188 хиляди гледания.

Тя също е качила 32 видеоклипа в канала с над 7 милиона гледания. По същия начин, „SUKIHANA – 5 FOOT FREESTYLE“ е най-популярният му видеоклип на пистата. Тя качи това видео на 29 ноември 2017 г. със 795 000 гледания. Другите й известни видеоклипове са „SUKIHANA-BEST OF ME FREESTYLE“ и „SUKIHANA – 5 FOOT FREESTYLE (ОФИЦИАЛНО ВИДЕО)“. Тези два видеоклипа са имали над 715 000 гледания. По същия начин тя качва рап музика и рап песни в своя акаунт в YouTube. Сега тя е член на третия сезон на „Love & Hip Hop Franchise“.

Попитайте съпруг и брак

Кой е съпругът на Сукихана? Статусът на връзката на Сукихана е прав и тя е във връзка. Тя има връзка и току-що се сгоди за Kill Bill, друг рапър. Сукихана и съпругът й имат четири деца, едно момиче и три момчета.

Популярни Публикации