Sukha Kahlon- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруга, брак, смърт, височина

Суха Кахлон беше добре известен гангстер, експерт по стрелба, сериен убиец, крадец и медийна личност от Калон, Капуртала, Джаландхар, Пенджаб, Индия.

Бързи факти

Пълно истинско име Сухвир Сингх Калван.
Известно име Суха Кахлон.
Дата на раждане 21 юни 1987 г.
Смърт Смърт 20 януари 2015 г.
Професия Гангстер, стрелец и медийно лице.
Възраст (към момента на смъртта) 28 години.
Място на раждане Калон, Капуртала, Джаландхар, Пенджаб, Индия.
Място на смъртта Пенджаб, Индия.
Причина за смъртта Убит с огнестрелно оръжие.
Зодия Рак.
Нетна стойност INR 2-3 Crores (приблизително).
каста Джат.
Училище/Колеж Местно училище в Капуртала.
образование 10 клас.
Религия сикхизъм.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 62 кг .

Възраст и ранен живот на Sukha Kahlon

Суха Кахлон е роден на 21 юни 1987 г , в Калон, Капуртала, Джаландхар, Пенджаб. До смъртта си той живее в Пенджаб. Родителите му трябваше да заминат за работа в чужбина, но Сукха трябваше да остане в Пенджаб поради правните си проблеми. Той беше на 28 години (по време на смъртта си). Никога не се е интересувал от академичните среди. За основно образование родителите му го записват в местно училище в тяхната общност. Според разказите той е напуснал училище по време на следването си. Никога не беше получавал прилични оценки в училище.

Височина и тегло на Sukha Kahlon

Sukha Kahlon е висок 5 фута 6 инча . Тежи приблизително 62 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Суха Кахлон

Суха Кахлон

Sukha Kahlon Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Sukha Kahlon? Неговите източници на приходи са били грабежи и поръчкови убийства. Съобщава се, че нетната му стойност е от порядъка на INR 2-3 крори (приблизително) към октомври 2022 г.

Суха Кахлон

Кахлон участваше в малки училищни сбивания, когато беше по-малък, но в крайна сметка разви вкус към убиването на хора. Той тръгна по грешния път в резултат на лошото си възпитание. От 2000 г. до 2015 г. той беше мафиот от Пенджаб. В продължение на 15 години той се занимава с различни незаконни действия, включително убийства, грабежи, гангстерски сблъсъци и други.

Освен това срещу него има заведени над 60 дела. Той беше най-известен с отличителните си удари. Целта му винаги е била отлична и той е наречен „Остър стрелец“. Той имаше голяма група членове в бандата си, която се занимаваше с престъпни операции в целия щат. Твърди се също, че е убил човек само като го е ухапал.

Суха Кахлон

Sukha Kahlon беше задържан от полицията в Хоура, Западен Бенгал, Индия, през ноември 2012 г. Той беше затворен в специално съоръжение. В Пенджаб той имаше множество врагове, нетърпеливи да го убият. 20 януари 20 януари 2015 г., когато полицията беше на път да го транспортира до съда, група хора, включително Вики Гондър, се приближиха и го застреляха. Съобщава се, че е бил прострелян с около сто изстрела. Той беше само на 28 години (по време на смъртта си). Според източници убиецът на Суха също е танцувал пред полицията, след като го е убил.

Съпруга и брак на Sukha Kahlon

Коя е съпругата на Sukha Kahlon? Sukha Kahlon публикува много за себе си в акаунтите си в социалните медии. След дълго разследване открихме, че той има връзка с прекрасна дама. Следвайте 11 октомври На 11 октомври 2008 г. той се ожени за своята годеница. Той сподели и снимки от сватбата си в социалните мрежи. Името на съпругата му, от друга страна, остава неизвестно.

Според някои онлайн сайтове двойката е пътувала до Австралия след брака си, но скоро се е върнала в Индия. Те се разведоха през декември 2014 г., според докладите, след шест години брак. Суха също беше свързана с различна жена, наречена Прелестна Баба. Твърди се, че той е убил момичето във фитнеса. Така че все още не е разкрил никаква информация за децата си.

Популярни Публикации