Суджа Варуни- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, етническа принадлежност

Суджа Варуни е родена в Ченай южноиндийска филмова актриса. Работила е и във филми на телугу, каннада, тамил и малаялам. Суджа започва кариерата си през 2002 г. като главна актриса в южноиндийския тамилски филм Плюс две. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст, съпруг, нетна стойност, кариера на Суджа Варуни , и още

Бързи факти

Пълно име: Суджа Варуни
Дата на раждане: 11 октомври 1984 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Индия
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 18 ноември 2018 г
Съпруг Шиваджи Дев
Нетна стойност 85 Lakh INR
Цвят на очите кафяви очи
Цвят на косата Черна коса
Размер на тяло 35-28-35
Родно място Ченай, Тамил Наду
Националност индийски
Етническа принадлежност южноиндийски
Религия индуски
образование Местна гимназия
Майка Виджайлакшми
деца 1

Суджа Варуни Биография

Суджа Варуни е роден на 11 октомври 1984 г. в Ченай, Тамил Наду, Индия. Тя е родена под знака на Везни и в момента е на 36 години. Освен това името на Суджа е Суджата Найду. Името на майка й е Виджайлакшми, но самоличността на баща й е неизвестна. Освен това няма допълнителна информация за бащите, братята и сестрите на Суджа или ранните детски години. Успехът на Суджа предполага, че тя е отгледана добре от родителите си в родния си град.

Що се отнася до академичните пълномощия на Суджа, има оскъдна информация за нейната образователна кариера. Освен това, въз основа на успеха на Суджа, можем да предположим, че тя е посещавала престижен университет в родния си град.Височина и тегло

Суджа Варуни е висок 5 фута 3 инча и тежи приблизително 62 килограма. Суджа е брюнетка с черна коса и кафяви очи. Освен това Суджа носи сутиен 34B и мерките на тялото й са 35-28-35.

кариера

Суджа Варуни прави своя дебют на големия екран на четиринадесет години в романтичния драматичен филм Plus Two. Освен това Суджа беше препоръчана на режисьора на филма Рамана от нейния квартален оператор Раджараджан. Родителите на Суджа, от друга страна, първоначално се колебаеха да й позволят да играе във филми на толкова млада възраст, но в крайна сметка се съгласиха.

Освен това филмът не се представи добре в боксофиса и Суджа си взе почивка от индустрията. По-късно Суджа се появява в танцов номер във филма на Шрикант от 2004 г. Varnajalam. Saju стана известна след появата си в бляскавата сингъл песен и се появява във филми като Maayavi, Pallikoodam, Kuselan и Jayamkondaan. Освен това, Суджа се появява във второстепенни второстепенни роли във филми от 2005 г. като Kasthuri Maan и Masala на AK Lohithadas.

Суджа дебютира през 2008 г. с Kuselan на Rajinikanth и се прехвърля в поддържащи роли, изоставяйки образа си на бляскава танцьорка. Освен това, Kuselan P Vasu, режисьорът на Kuselan, подкрепи нейния избор, като я избра в два от неговите филми, Aptharakshaka и Nagavalli.

Освен това на Суджа са предложени роли във филми на телугу като Gundello Godari и Doosukeltha. Суджа участва заедно с Али в нискобюджетния комедиен филм Alibaba Okkade Donga през 2014 г. Тя също се появява в тамилския филм от 2010 г. Милага в ключова роля на традиционно селско момиче.

Нетната стойност на Суджа Варуни през 2022 г

Нетната стойност на Суджа Варуни се оценява на около 85 лакха индийски рупии към октомври 2022 г. Тя е натрупала значително състояние като актриса в различни филми и телевизионни предавания. Заплатата на Суджа, от друга страна, не е известна.

Суджа Варуни Съпруг, брак, деца

На 18 ноември 2018 г. Суджа Варуни се жени за Шиваджи Дев. Съпругът на Суджа, от друга страна, е неизвестен. Освен това Суджа е закрила информация за това как са се запознали и брачния им живот. Освен това Суджа и Шива имат едно дете от брака си, но не са разкрили допълнителна информация за детето си.

Популярни Публикации