Sudhir Sangwan- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Судхир Сангван е известен предприемач, медийна личност, личен асистент на Сонали Фогат и онлайн знаменитост от село Нуранкхеда в Сонипат, Харяна, Индия. През последните три години той е бил личен асистент на видния политик и звезда в социалните медии Сонали Фогат.

Бързи факти

Пълно истинско име Судхир Сангван.
Нетна стойност INR 1 Crores (приблизително).
рожден ден Ч/Б 1975-1978.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 44-47г.
Професия Личен асистент, телевизионна личност и медиен фак.
Родно място Село Нуранкхеда, Сонипат, Харяна, Индия.
Религия индуизъм.
каста джат.
Алма матер Частно училище в Харяна.
Квалификация Завършил право.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 76 кг .

Възраст и ранен живот на Sudhir Sangwan

Възрастта му варира между 44 и 47 години (към 2022 г.). В резултат на това той е роден между 1975 и 1978 г. в село Нуранхеда, Сонипат, Харяна, Индия. Той и Сонали имаха луксозен апартамент в Гуруграм. Той посещава местно училище в района и завършва образованието си с братята и сестрите си. Тъй като по-нататъшното му образование е неизвестно, той се преструва, че е завършил право в реномирана институция.

Височина и тегло на Sudhir Sangwan

Sudhir Sangwan е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 76 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и плешиви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Судхир Сангван

Нетната стойност на Sudhir Sangwan

Колко е нетната стойност на Sudhir Sangwan? Заподозреният убиец на Сонали Фогат имаше великолепна резиденция в Гуруграм със Сонали, където живееха като съпруг и съпруга. Освен това притежава скъпи автомобили и прави много пари като личен асистент. Конкретните данни за неговото имущество и активи засега не са известни. Смята се, че има нетна стойност от приблизително 1 крора INR (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Sudhir Sangwan е работил на различни длъжности, но никога не е успял в нито една от тях. Нека ви кажа, че той беше член на адвокатската колегия на Гохана, но не успя да получи много дела, така че се отказа. След известно време създава птицеферма, но в крайна сметка я затваря. Не само това, но той започна да се опитва да помогне на фермерите да получат държавни субсидии.

Той се запознава със Сонали Фогат през 2019 г. и става неин личен асистент. Той отговаряше за нейните срещи, работа, собственост, банкомат, плащания и т.н. Много от членовете на семейството на Сонали казаха, че Судхир не е позволил на Сонали да отговори на телефонното обаждане от техните роднини.

Sudhir Sangwan Съпруга и брак

Коя е съпругата на Sudhir Sangwan? PA на Сонали Фогат никога не е предоставял нищо за личния му живот в който и да е от акаунтите му в социалните медии. Открихме, че той е женен човек, след като направихме обширно проучване в социалните медии. Името на жена му е неизвестно, но тя работи като учителка и се грижи за семейството.

Судхир е и баща на три прекрасни деца. Според съобщенията Судхир не се е върнал у дома, за да види жена си и децата си след срещата със Сонали. Снимките на членовете на семейството му вече са недостъпни. Ще се постараем да актуализираме тази област, ако получим по-точна информация.

Популярни Публикации