Sudhir Chaudhary- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, височина, етническа принадлежност

Судхир Чаудхари е известен индийски журналист. Sudhir Chaudhary сега е главен редактор на индийския новинарски канал Zee News и бизнес канала Zee Business. Току-що беше назначен за главен редактор на английската новинарска станция World is One News. Sudhir е един от най-успешните и ефективни журналисти в Индия досега.

Бързи факти

Пълно истинско име Судхир Чаудхари
Псевдоним Судхир
Възраст (към 2022 г.) 40-те
Професия журналист
Дата на раждане N/A
Място на раждане Индия
Националност индийски
Етническа принадлежност Смесени
Религия индуизъм
Съпруга Нити Чаудхари
Нетна стойност 500 хиляди долара
Височина (прибл.) 5 фута 8 инча
Тегло (прибл.) 70 кг

Възраст и ранен живот на Sudhir Chaudhary

Судхир Чаудхари израснал в Индия. Действителната му рождена дата обаче не е известна. Възпитанието му беше много лесно, защото израсна с родителите си. Що се отнася до възпитанието му, той винаги е бил надарен в класната стая. Освен това той винаги е бил успешен и напреднал в академичната си кариера. Sudhir получава бакалавърска степен по изкуства от университета в Делхи. По-късно получава диплома по журналистика от Индийския институт за масова комуникация.

Височина и тегло на Sudhir Chaudhary

Судхир Чаудхари е висок 5 фута 8 инча и тежи 70 кг. Очите му са черни, косата му също черна. Няма налична информация за допълнителните му физически измервания. Судхир Чаудхари

Sudhir Chaudhary Net Worth

Судхир Чаудхари е натрупал значително състояние в резултат на своята журналистическа професия. Годишната му компенсация в момента е над 400 000 долара. Според някои сметки нетното му състояние е 500 000 долара, с месечен доход от 40 000 долара и два луксозни автомобила.

кариера

Sudhir Chaudhary започва своята журналистическа кариера в Zee News през 1993 г., когато станцията все още е в начален стадий. По време на престоя си в Zee News той отразява шепа горещи теми, включително войната в Каргил и нападението на индийския парламент през 2001 г. Освен това той беше част от екипа, който отразяваше срещата между Атал Бихари Ваджпайе и Первез Мушараф в Исламабад. След терористичния инцидент през 2003 г. той напуска Zee News и се включва в създаването на Sahara Samay. Това е индийският новинарски канал на групата Сахара. Sudhir също имаше кратко сътрудничество с индийската телевизия. Той се присъедини отново към Zee News през 2012 г. и сега представя популярното шоу Daily News & Analysis (DNA).

 Судхир Чаудхари

Sudhir Chaudhary Съпруга и брак

Коя е съпругата на Судхир Чаудхари? Нити Чаудхари е съпругата на Судхир Чаудхари. Тази двойка успя да запази връзката си здрава. Судхир и Нити имаха син заедно. Освен това няма налична информация относно брачната му връзка.

Популярни Публикации