Страстта на Дамар Браун към готвенето започва в ранна възраст

Следващия месец Bravo ще направи премиера на нов сезон на Top Chef. Дамар Браун от Чикаго, Илинойс, ще бъде сред 15-те амбициозни готвачи, които идват в Хюстън, Тексас, за да се състезават в програмата. Браун е работил в няколко невероятни кухни и е готов да удиви журито. В момента той е главен готвач (главен готвач) в ресторант Virtue в Чикаго.

Освен че е кулинарен гений, Дамар управлява компания за облекло. Той е съосновател на онлайн компанията за дрехи „Say It How You Feel It“. Фирмата продава тениски и качулки с цитати. Всички артикули в тази гама са черни и това е една от отличителните й характеристики. Браун и Лиза, сладкар, са съоснователи на компанията. Според тяхното корпоративно описание:

Chicago Born Apparel насърчава общността, като заявява това, което чувстваме. Дамар Браун

Любовта на Дамар Браун към готвенето започва, когато е малък.

Браун научи любовта си към готвенето в ранна възраст. Той придоби умението, докато готвеше с майка си, която му купуваше много готварски книги. Бабата на Браун също го насърчаваше и прекарваше време в кухнята с него. Той моделира готвенето си след Емерил Лагас и Джулия Чайлд. Браун е работил в различни кухни, след като е изучавал кулинарни умения в Le Cordon Bleu College, включително Capital Grille, MK и Roister, ресторант със звезда Мишлен.

 Дамар Браун

В крайна сметка той се обедини с ментора си Ерик Уилямс, за да отвори ресторант Virtue, който Esquire определи като един от най-добрите нови ресторанти в Америка през 2019 г.

На уебсайта на Virtue неговата биография гласи:

Дамар Браун вярва в идеята за общност и обича да се храни в местни и международни ресторанти. Историята на музиката е любимо занимание, както и безкрайният му лов за нови или забравени вкусове и техники.

Всичко, което трябва да знаете за Top Chef Сезон 19

Топ готвач Сезон 19 ще включва също Буда Ло, Евелин Гарсия, Джаксън Калб, Дамар Браун, Сара Уелч, Джо Чан, Дже Юнг, Лея Гачионе, Моник Фейбесе, Люк Колпин, Ник Уолъс, Сам Канг, Робърт Ернандес, Стефани Милър и Ашли Шанти в допълнение към Браун.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Damarr Brown (@browndamarr)

Те ще се състезават за голямата награда от 0 000 в поредицата Браво, като демонстрират своите кулинарни способности. Официалното резюме на Top Chef е следното:

15 от най-амбициозните и талантливи готвачи на Америка са изправени пред предизвикателството да създадат невероятни гурме изкушения. Всички те се борят за титлата Топ готвач на Америка.

Падма Лакшми ще води програмата с двама главни съдии, Том Коликио и Гейл Симънс. Кулинарната програма стартира на Браво на 3 март, четвъртък, от 20 часа. ЕТ.

Популярни Публикации