Стивън Маккарти - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Стивън Маккарти е канадски актьор, режисьор, продуцент, треньор, писател и музикант. Стивън Маккарти е награждаван актьор, известен най-вече с ролята си в „Мери убива хора“.

Бързи факти

Пълно име: Стивън Маккарти
Пол: Мъжки
Професия: актьор, режисьор, писател и музикант
Държава: Канада
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите син
Цвят на косата кафяво
Родно място Сол Стейт Мари, Онтарио
Националност канадски
образование Национално театрално училище на Канада
Братя и сестри три (сестри: Джен Барбан, Алисън Маккарти и брат)

Биография на Стивън Маккарти

Стивън Маккарти е роден в канадския град Сол Сент. Мари. За съжаление датата на раждане и възрастта му не са известни. По същия начин подробностите за ранния му живот и детството са неизвестни. Що се отнася до семейството, той има две сестри, Джен Барбан и Алисън Маккарти, както и брат.

Образование на Стивън Маккарти

Стивън също посещава Националното театрално училище на Канада два пъти. В резултат на това един за актьорско майсторство през 90-те и друг за режисура през 2000-те.Височина, тегло на Стивън Маккарти

Според снимките му Стивън е доста висок и здрав. Той е със средно тегло за ръста си. За съжаление височината и теглото му все още не са разкрити. Останалите му статистически данни за тялото са също така недостъпни. Той обаче има прекрасни сини очи и кафява коса.

  Стивън Маккарти

Стивън Маккарти (Източник: Instagram)

кариера

Стивън е най-известен с трите си изяви като Морган в телевизионния сериал Мери убива хора. На 6-ите Canadian Screen Awards през 2018 г. той спечели Canadian Screen Award за най-добро представяне в гостуваща роля в драматичен сериал.

По същия начин, през 2012 г., той режисира първия си голям проект, продукция на пиесата на Оливие Шониер Bliss for Buddies in Bad Times. Други филми, в които се появява, включват Eye of the Beholder, Citizen Gangster, An Insignificant Harvey, Picture Day, Joseph & Mary, O Negative и We Forgot to Break Up.

Degrassi: The Next Generation, Good God, Good Dog, Defiance, Barkskins, Copper, Crawford, The Strain, The Expanse и Chapelwaite, наред с други. Той също е съавтор на We Forgotte to Break Up и е сценарист и режисьор на O Negative.

Pictures of Motels Филмът „Забравихме да се разделим“, със сценарист и с участието на Стивън, е за рок група, която се изправя срещу стар приятел и бивш мениджър. Освен това имаше своите световни премиери в TIFF и SXSW, преди да спечели наградата за най-добър канадски късометражен филм на филмовия фестивал в Уислър.

Освен това, той и Аманда Бругел бяха номинирани за най-добър водещ в уеб програма или сериал на 10-ите Canadian Screen Awards през 2022 г. за съвместното си домакинство на наградите за телевизионни костюми за изкуство и дизайн и на Канадския филмов алианс за 2021 г.

Той е и вокалист на Elastocitizens, нова фънк група в Торонто. Стивън е съосновател, съавтор на песни и лидер на групата на „The ElastoCitizens“, фънк рок група от десет души, създадена през 2005 г. Те също така издадоха един албум и едно EP с три песни, а цялата група се появява в игралния филм Picture Day.

Той също така е имал привилегията да преподава във филмовото училище Райърсън, Националното театрално училище на Канада и академията Рандолф. В момента е във факултета на Академията по актьорско майсторство Армстронг.

Стивън Маккарти Нетна стойност

Този канадски актьор със сигурност изкарва добре. Въпреки това към октомври 2022 г. той разкри колко печели от различните си работни места като актьор, писател, продуцент и музикант.

Съпруга на Стивън Маккарти, брак

През 2018 г. този актьор се жени за канадската актриса Аликс Мелоун. Двамата имат син заедно. Самоличността му все още не е разкрита. Те обаче пътуват често и се наслаждават на времето си заедно. Стивън често споделя снимки от техните пътувания в социалните медии.

Популярни Публикации