Стивън Краудър- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Стивън Краудър е известен политически коментатор и медийна личност в Съединените щати. Докато YouTube каналът на Steven Crowder също има значителни последователи. Освен това Стивън беше бивш сътрудник на Fox News.

Бързи факти

Пълно име: Стивън Краудър
Дата на раждане: 07 юли 1987 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Политически коментатор, медиен водещ
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 22 август 2021 г
Съпруга Хилари Краудър
Нетна стойност 3 милиона щатски долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Грос Пойнт, Мичиган
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Столетна районна гимназия
баща Дарин С. Краудър
Майка Франсин Краудър
Братя и сестри Джордан Краудър

Биография на Стивън Краудър

Стивън Краудър е роден в Грос Пойнт, Мичиган, на 7 юли 1987 г. Към 2021 г. той ще бъде на 34 години. Дарин С. Краудър, Франсин Краудър е негов баща. Той има по-малък брат на име Джордан Краудър. Той е от американска националност и е вярващ християнин. Освен това той е от кавказки етнически произход. И според астрологията той е Рак.

По отношение на формалното образование, той завършва Centennial Regional High School в Канада. В същото време той продължава образованието си в Champlain College във Върмонт.Височина и тегло на Стивън Краудър

Стивън Краудър притежава привлекателен външен вид и е в отлично физическо състояние. Стендъп комиксът е висок приблизително 6 фута и 2 инча. Въпреки че тежи 100 кг, освен това косата му е черна и има черни очи. Той обаче не е предоставил никаква информация относно цялостното си измерване на тялото.

кариера

Стивън Краудър по професия е политически коментатор. Освен това той е известен стендъп комик. Започва да играе стендъп комедия на седемнадесетгодишна възраст. Освен това оттогава той е работил по множество филми и други проекти. Освен това той е работил по различни телевизионни новинарски програми.

The Bone Collector, Arthur, Two Summers, Three Needles, The Covenant, The Secret, Bend & Break, Greek, To Save a Life и A YouTube Carol са само част от филмовите му роли. Започва телевизионната си кариера на 21 години като репортер във Fox News. Освен това той също така публикува видеоклипове и коментари в канала си в YouTube по време на престоя си във Fox News, особено сатирични. Той е доста известен сред нетизените.

Нетната стойност на Стивън Краудър

Стивън Краудър е щастливо дете, което живее с родителите си. Благодарение на знаменитостта и богатството, което той е натрупал по време на кариерата си. Към октомври 2022 г. общата му нетна стойност се оценява на около 3 милиона щатски долара.

Съпруга на Стивън Краудър, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Стивън Краудър, той е женен. Той се жени за Хилари Краудър през август 2012 г. В същото време в момента няма информация за децата му. Освен това той няма друга работа. В същото време той е откровен за половите си предпочитания. И към днешна дата той не е участвал в никакви спорни събития.

Популярни Публикации