Стивън Колети разкри новата си приятелка в Instagram

Стивън Колети и новата му приятелка Алекс Уивър току-що направиха връзката си в Instagram публична. Колети, телевизионно риалити лице, качи снимка с Уивър на 17 август, на която се вижда как се забавляват на лодка. Според надписа,

Тази година магическите часове са малко по-магически.

Уивър отговори на изображението, заявявайки, че е най-щастливото момиче, въпреки че не публикува същата снимка в Instagram. Тя пък публикува снимката в своя Instagram Story. Колети носеше тъмна риза с дълги ръкави и черни слънчеви очила, докато Уивър носеше пуловер на черно и бяло райе със златни обеци и колиета.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алекс Уивър (@al_weave)

Всичко, което трябва да знаете за приятелката на Стивън Колети

Според профила на Алекс Уивър в LinkedIn, тя е завършила университета Клемсън и работи като репортер и водещ на NASCAR от 2017 г. Възрастта й не е ясна, но най-вероятно е в средата на 20-те. Страницата на Уивър в LinkedIn също така посочва, че тя има опит в индустрията за излъчване и социални медии, както и софтуер за редактиране като Edius и Adobe. Завършила е бакалавър по изкуства по комуникации и спортно излъчване.

 Алекс Уивър

Точната дата на раждане, професия, образование и личен живот на Уивър са неизвестни. Подробна информация за връзката на Colletti и Weaver все още липсва, въпреки факта, че те изглежда са били заедно от дълго време.

История на запознанствата на Стивън Колети

Стивън Колети някога е излизал с телевизионна личност и риалити звезда Кристин Кавалари. Романсът им е документиран и в риалити програмата Laguna Beach. През май 2022 г. двойката започна подкаст, наречен Back to the Beach, твърдейки, че Laguna Beach ги е малтретирала. Кавалари каза в епизод от подкаста миналия месец,

Спомням си, че бях изключително нещастен от това как постоянно ни караха да изглежда, че се караме или просто сме толкова отровни един за друг.

 стивън колети

Тя каза още,

Защото, въпреки че преминахме през нашите неща, ние също имахме някои много невероятни моменти. Вярвам, че има някои части по-късно през сезона, когато ни показват кога сме били отлични. Това ме караше да се радвам всеки път. И бих си помислил: „Най-накрая хората могат да видят какви сме всъщност.“ Нямаше да сме все още заедно, ако бяхме толкова токсични.

Според двойката, няколко последователности са били заснети без ред и са смесица от различни времеви периоди, включително събития, случили се преди много време и няколко месеца след това. Колети и Кавалари се разведоха преди много години, но останаха близки приятели. Стивън също беше романтично обвързан с Лорън Конрад, Хейдън Панетиер в продължение на две години и Челси Кейн от 2011 до 2013 г.

Популярни Публикации