Стив Бронски - Възраст, височина, нетна стойност, съпруга, Wiki

Стив Бронски беше известен музикант, предприемач, кийбордист, звезда в социалните медии, социален работник и медийна личност от Шотландия, Глазгоу, Обединеното кралство. Той беше добре известен в цялата страна с невероятните си песни и албуми. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Стив Бронски, съпруга на Стив Бронски, нетна стойност на Стив Бронски, етническа принадлежност на Стив Бронски, кариера на Стив Бронски и още

Бързи факти

Пълно истинско име Стив Форест.
Известно име Стив Бронски.
Дата на раждане 7 февруари 1960 г.
Дата на смъртта 9 декември 2021 г.
Възраст (към момента на смъртта) 61 години.
Място на раждане Шотландия, Глазгоу, Великобритания.
Място на смъртта Лондон, Великобритания.
Причина за смъртта Не е разкрито.
Професия Музикант, предприемач и медийно лице.
Нетна стойност USD 5-6 милиона (приблизително).
Националност британски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Водолей.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Училището Grange.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг .

Възраст и ранен живот на Стив Бронски

Стив Бронски е роден през 1960 г. в Глазгоу, Шотландия, Великобритания. Според страницата му във Facebook той живее в Лондон, Обединеното кралство. Той беше само на 61 години (по време на смъртта си). През 1972 г., след като завършва основното си училище, той се записва в The Grange School. През 1976 г. завършва The Grange School. Освен това се записва в реномирано висше учебно заведение. Стив беше силно повлиян от музиката и избра да преследва кариера като музикант.

Височина тегло

Стив Бронски е висок 5 фута 8 инча . Той тежи около 65 кг. Той има прекрасни топли сиви очи и светлокафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Стив Бронски

Стив Бронски

Стив Бронски Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Стив Бронски? Той никога не е показвал начина си на живот в акаунтите си в социалните мрежи. Според изчисленията той би спечелил между 19-23 000 USD (приблизително) от своите песни и албуми. Към 2022 г. нетната му стойност се оценява на между 5 и 6 милиона долара.

кариера

Форест е работил на няколко различни работни места, преди да създаде свой собствен музикален ансамбъл. Работил е дълги години в частни предприятия, но никога не е бил доволен от работата си. След това той избра да създаде собствена музикална група. През 1983 г. Стив създава музикалния ансамбъл „Bronski Beat“ с двама допълнителни членове, Джими Съмървил и Лари Стайнбачек. Джими Съмървил е основният певец на групата. Лари и Стив, от друга страна, бяха кийбордисти.

Освен това Форест е бил акустичен китарист, програмист и перкусионист. Освен това той издаде първата си песен, „Smalltown Boy“, която е хомосексуален химн. Тази песен беше наистина популярна. Първият албум на Bronski Beat, „The Age Of Consent“, е издаден през 1984 г.

Съпруга и брак на Стив Бронски

Коя е съпругата на Стив Бронски? Бронски беше надарен и интелигентен човек. Той беше открит за своята сексуалност. Той каза, че е хомосексуалист и че се гордее с това. Бронски никога не е излизал или се е женил за жена. Той остана сам до деня на смъртта си. Той прекарва много време с колегите си Лари Стайнбачек и Джими Съмървил. Е, той никога не е споменавал нищо за връзката си с Джими и Лари, освен че са били приятели. В резултат на това Стив остава неженен до смъртта си. Възможно е също така той да е държал любовта си скрита зад затворени врати.

Популярни Публикации