Стела Грег- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, запознанства, кариера

Стела Грег е 20-годишна американска актриса, модел, дете на знаменитост и личност в социалните медии от Лос Анджелис, Калифорния. Грег е актриса, въпреки че много хора я познават като дъщеря на Кларк Грег, известен американски актьор, режисьор и сценарист. В тази статия обаче ще прегледам Wiki на Стела Грег, биографията, възрастта, височината, гаджето, семейството и т.н.

Бързи факти

Пълно истинско име Стела Франсис Грег.
Известно име Стела Грег.
Възраст (към 2021 г.) 20 годишен.
Професия Актриса, модел, дете на знаменитост и личност в социалните медии.
Дата на раждане 3 декември 2001 г
Място на раждане Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Сегашен адрес САЩ.
образование Изучаване.
Алма матер Училище Далтън.
Нетна стойност 500 000 щатски долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло-кавказки
Религия Кристиян.

Възраст и ранен живот на Стела Грег

Стела Грег е роден в 2001 г в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. В резултат на това Стела ще бъде на 20 години през 2021 г. Тази актриса е посещавала училище Далтън като дете на знаменитост и е завършила гимназия с отличие. Не съм сигурен дали е завършила образованието си или не. Тази личност е доста резервирана и никога не е обсъждала публично образованието си. Стела е американка по рождение.

Височина и тегло на Стела Грег

Стела Грег е фитнес фанатик, който ходи на фитнес поне пет дни в седмицата. Освен това, тази актриса прави йога и медитация редовно, за да поддържа психичното си здраве под контрол. Грег може да си позволи фитнес треньор, както и диетолог, който й помага да организира хранителния си и тренировъчен режим по здравословен начин, заради известната й позиция. По отношение на физическите характеристики, тя има малка фигура и е на средна височина от 5 фута 4 инча. Сега тя тежи около 50 кг. Въпреки това тя се опитва да добави няколко килограма. Стела Грег

Нетната стойност на Стела Грег

Колко е нетната стойност на Стела Грег? Тя е професионален актьор от 2013 г. Грег участва във филми като Trust Me, Agents of S.H.I.E.L.D., Who Do You Think You Are? и други. Не съм сигурен каква е нетната й стойност, но се очаква да бъде над 0 000 USD към октомври 2022 г. Освен това тя е живяла богато от раждането си, като двамата й родители са й осигурявали всичко, което някога е желала . Очаквам тя да се появи в много повече филми в бъдеще.

кариера

Тази звезда направи своя филмов дебют през 2013 г. с филма Trust Me. Кларк Грег написа и режисира филма, който беше стилизиран като комедийна драма. Тя е избрана за ролята на Шарлот срещу Уилям Х. Мейси, Фелисити Хъфман, Алисън Джани, Ниси Неш и други. По-късно същата година Стела е избрана за участие в популярната телевизионна програма Агенти на Щ.И.Е.Л.Д., където играе Ейми в епизод, озаглавен „Идентичност и промяна“. Тя също участва в Who Do You Think You Are? (документален телевизионен сериал) същата година.

Стела Грег Гадже и срещи

С кого се среща Стела Грег? Дъщерята на Кларк Грег поддържа сексуалната си връзка като добре пазена тайна. В резултат на това ми е трудно да направя забележка за нейния партньор и предишни връзки. Сигурен съм, че тази актриса е излизала в миналото, но имената им все още не са разкрити. Сега Стела е фокусирана върху професионалния си живот и се стреми да бъде една от най-успешните изпълнителки в света.

Популярни Публикации