Стела Бандерас подаде петиция за промяна на фамилията на родителите си

Стела Бандерас работи професионално като модел и предприемач. Тя е полусестра на Дакота Джонсън. Тя беше родом от Марбея, Испания. Тя е дъщеря на Антонио Бандерас и Мелани Грифит. Родителите на дамата й дадоха двойно гражданство в Испания и САЩ.

Бързи факти

Пълно име Стела Бандерас
Първо име Стела
Фамилия Знамена
Професия Полу-сестра на знаменитост
Националност Испански американец
Град на раждане марбея
Държава на раждане Испания
Бащино име Антонио Бандерас
Баща професия актьор
Име на майката Мелани Грифит
Професия майка актриса
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Паунд
Семейно положение Отношение
Връзка с Ели Майер
нетна стойност 500 000
Братя и сестри Дакота Джонсън и Александър Бауер
нетна стойност 0 хил
Дата на раждане 24 септември 1996 г
Възраст 25 години

Стела изостави фамилията на родителите си

Стела, дъщеря на известни родители, пожела да премахне фамилията Грифит от пълното си име. В Лос Анджелис жената току-що поиска и подаде петиция за промяна на името. Стела искаше да бъде известна с името Стела дел Кармен Бандерас. Тя посочи във формулярите, че иска да намали размера на името си. Освен това тя признава, че рядко използва Griffith. Стела подчерта, че пропускането на нейното фамилно име би било в съответствие с обичайната й употреба.

Стела има двама полубратя и сестри

Стела също е свързана с Александър Бауер, нейният полубрат. И братът, и сестрата на Стела произлизат от нейната майка. Полусестрата на Стела е родена от майката на Стела Мелани и нейния бивш партньор Дон Джонсън. По същия начин нейният брат е първородното дете на Мелани. Мелани и бившият й съпруг Стивън Бауер го родиха.  Стела Бандерас

Стела омъжена жена ли е?

Стела има връзка с Ели Майер, въпреки че не е омъжена. Снимката на двойката, публикувана в Instagram от биологичната майка на Стела, спира дъха. Двойката е заедно от няколко месеца и Мелани не може да бъде по-щастлива за дъщеря си. Стела носеше тъмночервена и черна дълга до земята рокля с права, разделена на път коса, изработена от коприна, а партньорът й беше облечен в черен смокинг. Ели държеше Стела за кръста. Всички те бяха подготвени да присъстват на наградите на Академията. Изображението беше залято от коментари, включително фрази като прекрасни любовници, целувки от Испания и много други.

Баща й каза, че винаги ще обожава майка й.

Преди да се разведат през декември 2015 г., родителите му Антонио Бандерас и Мелани Грифит бяха женени повече от две десетилетия. Въпреки че вече не са във връзка, Бандерас смята Грифит за най-близката си приятелка и винаги ще я обожава. По време на интервю за People през 2018 г. Бандерас обсъди връзката си с бившата си съпруга Мелани.

  Стела Бандерас

Той каза, че въпреки че са разведени, тя все още е член на семейството и той винаги ще я обича. Те поддържат връзка през годините и смятат, че са се справили с раздялата си с благодат, на което според него децата им, които са техният фокус, също се радват. На въпрос за Стела и дали би искал да види дъщеря си по телевизията, той каза, че ще я подкрепи в каквото и начинание да избере.

Родителска връзка със Стела Бандерас

През 1995 г. Антонио и Мелани се срещат на снимачната площадка на Two Much, в който и двамата участват. Но Антонио беше очарован от красотата й в момента, в който я видя на червения килим на наградите Оскар през 1989 г. и дори попита испанския режисьор Педро как се казва. И шест години по-късно те работят заедно като двойка на снимачната площадка на Two Much.

Двойката първо вярваше, че това е само увлечение, тъй като и двамата бяха женени за съпрузите си, но в рамките на една година те се разведоха със съответните си бракове, след като разбраха, че това е нещо повече от мимолетна връзка. Те се ожениха в Лондон на 14 май 1996 г. Пет месеца по-късно те посрещнаха дъщеря си Стела на бял свят. Антонио каза по това време, докато обсъждаха техните стилове на родителство, че Мелани е по-строга с детето от него. Антонио каза тогава, че дъщеря му се възползва от него поради факта, че е първото му дете.

След като получи нараняване на коляното през 2000 г., Мелани отново започна да употребява вещества. Преди това тя е била пристрастена към кокаин и алкохол и е започнала лечение в края на 80-те. Мелани спомена в интервю, че никой не би я подкрепял повече в трудни моменти от Антонио. От друга страна, Антонио призна, че връзката е на път да се разпадне и че ще се прекрати, ако тя не преодолее пристрастяването си. Двойката подаде молба за развод през юни 2014 г., твърдяйки, че са непреодолими различия, и едновременно с това участваха в научнофантастичния трилър Automata. Разводът им приключи през декември 2015 г.

Популярни Публикации