Стейси Фелкър- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Стейси Фелкър е влиятелен човек в социалните медии и старши мениджър в EY careers. Стейси Фелкър е най-известна като съпругата на Евън Фелкър, известен музикант и изпълнител в Съединените щати. Знайте всичко за Биография на Стейси Фелкър, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Бързи факти

Пълно име: Стейси Фелкър
Дата на раждане: 28 ноември 1984 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Звезда в Instagram
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Евън Фелкър
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата брюнетка
Размер на тяло 35-27-34 инча
Родно място Удуърд, Оклахома
Националност американски
Религия Кристиян
образование Държавен университет на Оклахома
баща Ранди Нелсън
Майка Бивш Клайн Нелсън
Братя и сестри (Две) Дейвид Нелсън и Бранди Нелсън Елууд
деца (Едно) Еванджелина Хартфорд Фелкър

Стейси Фелкър Биография

Стейси Нелсън Фелкър е пълното юридическо име на Стейси Фелкър. Тя е родена на 28 ноември 1984 г. и в момента е на 36 години. Родена е в Удуърд, Оклахома, и по този начин запазва американско гражданство.

Нейната зодия е Стрелец и е отгледана в християнски дом. По същия начин тя е родена от Ранди Нелсън и Дауна Клайн Нелсън. Освен това тя има брат Дейвид Нелсън и сестра Бранди Нелсън Елууд.
По отношение на учебната й история, тя е завършила гимназията Woodward в Woodward. След това се записва в Държавния университет на Оклахома, за да продължи образованието си. Тя получава бакалавърска степен по счетоводство от местен университет.Височина и тегло

Стейси Фелкър е запазила привлекателна и стегната физика. Тя е висока приблизително 5 фута 7 инча (1,7 м) и тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Точните й измервания на тялото са 35-27-34 инча (гърди-талия-ханш). По същия начин тя има брюнетка коса и зашеметяващи кафяви очи.

кариера

Стейси започва своята работа малко след дипломирането си. Започва кариерата си в Live Nation Entertainment като директор по отчитане на събития в Съединените щати. Тя е опитен старши мениджър по осигуряване на сигурност с доказан опит в успеха в счетоводния бизнес.

В резултат на това тя в момента е наета в EY в Лондон, Голям Лондон, като старши мениджър за осигуряване на сигурност. Преди това е работила в Кариерните услуги на Държавния университет на Оклахома, където е получила магистърска степен по изкуства.

Тя също е добре позната знаменитост в Instagram. Първата й публикация в Instagram е направена на 4 юли 2012 г. Това е снимка на нейната племенница, наречена Бъдеща Мис Америка. Тя е изключително популярна в Instagram заради зашеметяващите си снимки.

Staci Felker Нетна стойност през 2022 г

Стейси е знаменитост в Instagram, която е натрупала значително състояние. Към 2018 г. нетната й стойност се оценява на около 30 000 долара. В резултат на нейните огромни усилия, в момента тя има нетна стойност между милион и милиона в SU долари към октомври 2022 г. . Основният й източник на приходи идва от професията й в Instagram. Тя все още не е спечелила награда. Логично е да се предположи, че скоро тя ще спечели някои награди.

Стейси Фелкър Съпруг и брак

Евън Фелкър също е съпруг на Стейси Фелкър . Двойката започна да се среща през 2016 г. Двойката се сблъска с много трудности по време на брака си. Откакто Евън замина на турне и не се върна, дуото изпитваше трудности. По-късно тя открива, че Евън има връзка с Миранда Ламбърт, кънтри певица. Тогава тя подаде молба за развод от Евън. Те формализираха развода си през август 2018 г.

Тя и Евън се примириха с многобройни проблеми в живота си и родиха дъщеря си през март 2021 г. По същия начин тя добави изображение, Той е тук, за да се срещне с нашия първороден, Еванджелина Хартфорд Фелкър. Двойката все още е заедно.

Популярни Публикации