Стефани Ногерас- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност

Стефани Ногерас е известна американска актриса. По същия начин нейните изяви в телевизионните сериали Switched at Birth, Grimm и Unfriended: Dark Web привлякоха общественото внимание.

Бързи факти

Пълно име: Стефани Ногерас
Дата на раждане: 18 ноември 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Кристоф
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Камдън, Ню Джърси, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност пуерторикански
образование Рочестърски технологичен институт

Биография на Стефани Ногерас

Стефани Ногерас е родена в Камдън, Ню Джърси, на 18 ноември 1989 г. Тя е от пуерторикански произход и е получила образованието си в Рочестърския технологичен институт. В момента тя е на 32 години.

Освен това Скорпион е нейният астрологичен знак. Тя стартира акаунт в Twitter през август 2010 г. Стела, нейният прякор, е оглушителен. Нейният спътник е Дулси, бяла котка.Височина, тегло на Стефани Ногерас

Мерките на тялото на Стефани Ногерас са 5 фута 1 инч височина и 45 килограма. Тя също има кафяви очи и кестенява коса — среден тен.

 Стефани Ногерас

Стефани Ногерас (Източник: Pinterest)

кариера

Основните актьори на тази семейна драма включват Кейти Льоклер, Ванеса Марано, Констанс Мари и други. От 2013 до 2017 г. публиката обожаваше нейния герой Натали Пиърс. Освен това представянето й като Амая в Unfriended: Dark Web получи положителни отзиви от публиката през 2018 г.

Ели Махарио в Grimm, Deaf Student in Love Daily, Младата Хариет в The Magicians и Алма Ернандес в Criminal Minds са сред другите й забележителни роли. По същия начин тя в момента снима The Myth of Control, в който играе Виктория.

Нетна стойност на Стефани Ногерас

Нейното нетно състояние се оценява на 500 000 долара към октомври 2022 г. Нейните приходи и други източници на доходи са неизвестни.

Стефани Ногерас Съпруг, брак

Наскоро беше обявен годежът на Стефани Ногерас. Кристоф е човекът, с когото се вижда. Тя често изразява техните щастливи моменти в съобщенията си в социалните медии. На 5 януари 2021 г. Стефани публикува колекция от техни снимки в Instagram. Пимби, нейното домашно куче, се отглежда от нея и нейния приятел.

Популярни Публикации