Стефани Хейдън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Стефани Хейдън е оръжеен експерт от Съединените щати, който спечели общественото внимание. Стефани Хейдън стана известна, след като се появи в Sons of Guns, телевизионно риалити шоу за семейния бизнес на нейното семейство за производство на оръжия. Знайте всичко за Стефани Хейдън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Стефани Хейдън
Пол: Женски пол
Професия: Експерт по оръжия
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Крис Форд
Развод Уилям Скот
Нетна стойност 0k USD
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Луизиана
Националност американски
Религия Кристиян
баща Уилям Хейдън
Майка Рейчъл Хейдън
деца (Три)

Биография на Стефани Хейдън

Стефани Хейдън е родена през 1980 г. като Стефани Мари Хейдън Форд (истинската й рождена дата не е известна). Тя е родена в Луизиана, Съединени американски щати, и следователно е американска гражданка. По същия начин тя е благочестива християнка.

Преминавайки към семейството си, тя е родена от Уилям Хейдън и Рейчъл Хейдън. Баща й беше успешен бизнесмен, който стартира компанията за огнестрелни оръжия Red Jacket Weapons LLC. Това предприятие персонализира и продава огнестрелни оръжия на частни лица, охранителни фирми и полицейски органи. В момента обаче той е в ареста. Освен това тя няма братя или сестри. Родителите й се развеждат, когато тя е дете.Стефани не е правила публични изявления относно образованието си. Въпреки това изглежда, че е интелигентна.

Височина и тегло на Стефани Хейдън

Тя е висока 5 фута 6 инча или 1,7 метра и тежи приблизително 63 кг или 138 паунда , според телесните й мерки. От друга страна, точните й телесни мерки не са известни. Освен това тя има черна коса и тъмнокафяви очи. Освен това, що се отнася до нейното присъствие в социалните медии, тя не е в нито една от тях.

кариера

Стефани Хейдън се появява във всичките еподи на V hоw на баща си от The hоw on оf Gun Той влачеше детството й около една пушка, която беше скрита сред тях. The tracing bеаuty hа еxсеllеnt frеаrm еxреrtе аnd hа arreаrеd n thе hоw оn Dcоvеrу hаnnеl 64 tmе. Този ситком дебютира през 2011 г. и продължи пет сезона, докато неочаквано беше отменен през 2014 г. Стефани, заедно със съпруга си и баща си, свършиха изключителна работа, представяйки различните им роли в шоуто. Сега Стефани е домакин на своя подкаст, The Unbroken Truth, в Spotify, след края на телевизионното шоу. Там тя споделя борбите си с феновете си и им позволява да реагират.

Той също така се появи в Dr.hl заедно със съпруга й, Форд, за предполагаемо насилие над деца. He tеаrеd dоwn thе еt оф the hоw hоwng rеmоrе аnd gаvе eѕue for nоt рrоtеttng аgаint аbуе, еvеn thоugh mоt реорlе bеlеvе.

В допълнение към кариерата си в риалити телевизията, тя е независима бизнесдама и управител на компанията за производство на оръжия на баща си, Red Jacket Firearms. Тя отговаря за по-голямата част от документацията, свързана с покупката и продажбата на огнестрелни оръжия, както и за проследяването на поръчките.

Стефани беше научена как да прави и използва огнестрелни оръжия от баща си, когато беше дете. Тя беше толкова запалена по огнестрелните оръжия, че веднага след завършване на образованието си беше назначена като управител на оръжейния бизнес на баща си.

От тийнейджърска възраст тя работи в тази индустрия. Баща й се възхищава на оръжейния й ентусиазъм. В резултат на това тя беше издигната до мениджър на Red Jacket Firearms.

Нетната стойност на Стефани Хейдън през 2022 г

Стефани е натрупала респектираща сума пари през цялата си кариера. Според уики сайтове, Стефани Хейдън има нетна стойност от приблизително 0 хиляди щатски долара към 2022 г. . Тя спечели това богатство чрез семейната си компания и участия в шоуто.

Стефани Хейдън Съпруг, брак, деца

Стефани се е омъжвала два пъти в живота си . Бившият съпруг на американката беше Уилям Скот, от когото тя имаше син. Бракът на двойката продължи само няколко години, докато не се разделиха по неясни причини.

През 2011 г. Стефани се омъжи за Крис Форд, сегашния й съпруг и колега в Sons of Guns. Крис, подобно на Стефани, работи в Red Jacket Firearms като специалист по огнестрелни оръжия. Той стана известен като продуцент на телевизионния сериал Sons of Guns. Бивши членове на актьорския състав размениха обети на частна сватбена церемония в Лас Вегас.

От дъщерята на оръжейник се родиха три деца: две мъже и едно момиче. Самоличността на децата им обаче не е оповестена публично.

Популярни Публикации