Starla Baskett- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Нетна стойност, Етническа принадлежност, Съпруг

Старла Баскетбол е бизнесдама от Съединените щати. Освен това Старла Баскет е член на семейството на знаменитости, най-известна като майката на актьора Зак Ефрон. Преди това Баскет е работил като секретар в атомна електроцентрала.

Бързи факти

Пълно име: Старла Баскет
Дата на раждане: 14 януари 1949 г
Възраст: 72 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Предприемач
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: развод
Развод Дейвид Ефрон
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Съединени Американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия юдаизъм
образование Завършвам
баща Робърт Харолд Баскет
Майка Джун Хелън Глидън
Братя и сестри две
деца две

Биография на Старла Баскет

Старла Баскетбол е роден на 14 януари 1949 г. и е на 72 години. Нейната зодия е Козирог и е родена в средата на януари. По същия начин тя е родена в Съединените американски щати и е гражданин на страната. Старла принадлежи към кавказката етническа група, израснала е в еврейско семейство и изповядва юдаизма като религия.

Старла е родена в Обединеното кралство в семейството на Робърт Харолд Баскет и Джун Хелене Глидън. По същия начин тя има две сестри, Мейзи и Тана. Освен това, що се отнася до нейното образование, тя е висше образование. Тя получава бакалавърска степен по изкуства след дипломирането си.Височина, тегло на Старла Баскет

Старла Баскет е висок 5 фута 7 инча (67 инча) и тежи приблизително 67 кг (147 фунта). Въпреки това, малко информация е налична за другите й измервания на тялото, като жизненоважни статистики, размер на рокля и размер на обувки. Тя има светла кожа, красиви кафяви очи и руса коса, както се вижда от външния й вид.

  Старла Баскет

Старла Баскет със сина си (Източник: Pinterest)

Starla Baskett Ascend to Fame

Тя стана известна като майка на Зак Ефрон. Баскет беше и тази, която насърчи сина си да се занимава с театрално изкуство в толкова ранна възраст. По подобен начин Зак започва актьорската си кариера в началото на 2000-те и се издига до известност в края на 2000-те като Трой Болтън в гимназиален мюзикъл.

По подобен начин той се появява в комедиите 17 Again и Hairspray, както и в музикалната романтична комедия Hairspray. New Year’s Eve, The Lucky One, The Paperboy, Neighbors, Dirty Grandpa, Baywatch, The Greatest Showman, Extremely Wicked, Shockingly Evil и Vile са сред забележителните творби на Зак.

Старла е работила и като секретарка в атомна електроцентрала. Освен това тя е самостоятелна жена, която е предприемач. Няма много информация за професионалния й живот, защото тя запази личния си живот личен.

Нетната стойност на Старла Баскет

Що се отнася до нейната нетна стойност и печалби, Старла е предприемач, който е изкарвал добър живот от кариерата си. Състоянието на Старла се оценява на 1,5 милиона долара според източници.

Старла Баскет Съпруг, брак

Семейното положение на Баскет е чисто и тя е разведена. Тя е омъжена за Дейвид Ефрон от дълго време. Двойката се запознава, докато работи в електроцентрала, където Дейвид е инженер, а Старла е секретарка. Двамата имат две деца, Зак Ефрон (роден на 18 октомври 1987 г.), известен актьор, и Дилън Ефрон (роден на 6 февруари 1992 г.), личност в социалните мрежи.

Двойката обаче се разведе през 2015 г. по лични причини. Преди развода семейството живее в Аройо Гранде, Калифорния.

Популярни Публикации