Стан Нзе- Биография, съпруга, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Моят Стан е нигерийски актьор, продуцент и модел, базиран в Лагос, Нигерия. Тази знаменитост е един от най-известните художници в Нигерия, участвал в над 60 филма.

След като играе ролята на Охакану в популярния сериал на MNet Tinsel, той печели международно признание. Последната му поява беше в римейка на Rattlesnake от 2020 г., в който той играе Ahanna. Нека поговорим за уикито, биографията, съпругата, нетната стойност, възрастта, семейството и филмите на Стан Нзе по-подробно.

Рожден ден на Стан I, Уикипедия и образование

Стан, аз съм Стенли Ебука, аз съм Дигву е роден в Лагос, Нигерия, на 15 май 1989 г. Той отпразнува своя 32-ри рожден ден в компанията на семейството и близки приятели през 2021 г.Стан получава бакалавърската си степен от университета Nnamdi Azikiwe в Awka. Този актьор има бакалавърска степен по компютърни науки зад гърба си. В Stella Damasus Arts Foundation получава и актьорско обучение.

 Моят Стан

Моят Стан

Бързи факти

Пълно истинско име Стенли Ебука Нзедиегву.
Сценично име Моят Стан.
Известен с Работата му в телевизионните сериали Tinsel и Just Not Married.
Дата на раждане 15 май 1989 г.
Възраст (към 2021 г.) на 32 години.
Зодия Телец.
Място на раждане Лагос, Нигерия.
Професия Актьор, модел и продуцент.
Нетна стойност милиона – милиона щатски долара (приблизително).
Националност нигерийски.
Религия Кристиян.
Етническа принадлежност черен.
родители мама – Чика Нзедиегву.
татко –
г-н. Сабастин Нзедиегву.
Братя и сестри Да, четирима братя и сестри.
Резиденция Лагос, Нигерия.
Най-висока квалификация Завършил компютърни науки.
Училище Частно училище в Нигерия.
Алма матер Университет Ннамди Азикиве.
Брачно състояние Женен.
Съпруга Благословение Обаси (м. 11 септември 2021 г. – до момента).
приятелка Нито един.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″.
Тегло (прибл.) В килограми: 78-80 кг.
Цвят на косата черен.

Стан, аз съм етническа принадлежност

Стенли Ебука Нзедиегву е добре известно сценично име. Г-н Sabastine Nzediegwu и г-жа Chika Nzediegwu бяха родители на Stan Nze, когато той се роди. Баща му е бизнесмен, а майка му е моден дизайнер.

 Моят Стан

Моят Стан

С четирите си по-малки братя и сестри той прекара по-голямата част от детството си в щата Лагос, югозападния регион на Нигерия. Този актьор е най-голямото дете на родителите си, според мое проучване.

Стан Нзе Кариера

Започва актьорската си кариера с участие в училищни пиеси и драматични постановки. През 2009 г. Стан Нзе прави своя професионален актьорски дебют в популярна телевизионна сапунена опера, наречена Private Sector. Въпреки това, той стана известен, след като се появи в музикалния трилър от 2011 г. Woodrush.

OC Ukeje, Bimbo Akintola и Gabriel Afolayan бяха сред членовете на актьорския състав. Известен е и с ролята си във филма „Просто не женен“. Той беше хвърлен срещу Джудит Оду във филм. Той има над 29 кредита на своята IMDb страница, според неговата IMDb страница.

Скъпа майко, Blackberry Babes, Tinsel, The Benjamins, Quarantine Zone, About to Wed и други филми включват негово творчество. Работил е като продуцент на „Безцветен“ и „Бада капка“.

Нетната стойност на Стан Нзе

Стан Нзе е изгряваща звезда в Ноливуд. Той също така работи като модел, глас зад кадър, продуцент, моден дизайнер и телевизионна личност по време на своята знаменита кариера. Към 2021 г. нетната стойност на Стан Нзе се оценява на между 5 милиона долара и 10 милиона щатски долара . Актьорство, телевизионни предавания, спонсорство, телевизионни реклами, проекти за моделиране, изяви на събития и много други са основните източници на неговите приходи.

 Моят Стан

Моят Стан

Съпругата на Стан Нзе, брак

През септември 2013 г. тази ноливудска звезда се жени за съпругата си, Блесинг Джесика Обаси. Преди брака си двойката се срещаше повече от пет години.

 Моят Стан

Стан Нзе Гадже

На 11 септември 2021 г. сватбената им церемония се състоя в Лагос, Нигерия, в присъствието на семейство и приятели. Съпругата му е актриса, предприемач и продуцент в @desparanza media.

Любопитни факти

 • Той беше номиниран за две филмови награди през 2016 г.
 • За Just Not Married той беше номиниран в категорията за най-добър актьор.
 • Стан също беше обявен за най-обещаващия актьор на Нигерия на наградите City People Entertainment Awards.
 • Nze също беше номиниран за най-добър телевизионен актьор на наградите Africa Magic Viewer’s Choice Awards и наградите на Африканската филмова академия (най-добър актьор в поддържаща роля).
 • Стан Нзе се присъедини към списъка с най-касовите актьори в Ноливуд през 2021 г.
 • Освен да играе, той обича да пътува и е посетил много места, включително Дубай, Етиопия и Европа.
 • Освен това е много отдаден на фитнеса си, като тренира пет дни в седмицата във фитнеса.
 • Стан поддържа тялото си, като яде диета с високо съдържание на протеини, умерено съдържание на мазнини и ниско съдържание на въглехидрати.
 • Този актьор е много активен в Instagram, където редовно актуализира своите 443+ хиляди последователи със снимки от ежедневието си, семейството
 • ваканции, кадри зад кадър и т.н.

Популярни Публикации