Стайн Гилденбранд – 5 супер интересни факта, които трябва да знаете за нея

Стайн Гилденбранд е най-известна като съпругата на Каспер Шмайхел, известен играч и вратар. Тя е един от основателите на Fodboldfonden. Работи като акушерка. Sony пусна първия трейлър за следващия филм „Uncharted“.

Бързи факти

Пълно име Стайн Гилденбранд
Първо име Стайн
Фамилия Златен пламък
Полова идентичност Женски пол
Семейно положение Женен
Съпруг Каспер Шмайхел
Без деца две
Женен Дата юни 2015 г

5 изненадващи факта за Стине Гилденбранд, съпругата на Каспер Шмайхел

  • Нейната организация с нестопанска цел, FodBoldDongen, организира приятни дейности на месечна база за събиране на пари за уязвими и неравностойни деца.
  • Съпругът й има огромно финансово състояние и никога не напуска Стайн, освен ако не трябва да присъства на специална церемония.
  • Нейният съпруг, Каспер Шмайхел, е обект на историята за най-стряскащия спорт в историята. Той помогна на Лестър Сити да спечели Висшата лига въпреки коефициентите 5000-1.
  • Когато двойката се срещна първоначално, съпругът й беше само на 17 години. Техните вечери за срещи са уникални, тъй като дуото е невероятно романтично. Ето един поглед към вечерта им.
  • Каспер, нейният съпруг, беше класиран на трето място в класацията за най-добър вратар на FIFA за 2018 г.

Съпруга, женен и деца

Stine също има две деца. Имената на децата й са Макс Шмайхел и Изабела Шмайхел. Макс е роден през 2010 г., преди двойката да се ожени, и те се ожениха през 2015 г. Изабела, нейната дъщеря, е родена през 2012 г., преди брака на двойката. Тя е блажено омъжена за Каспер Шмайхел и техният съюз е перфектен. През месец юни 2015 г. двойката се жени.

 Стайн Гилденбранд

Stine Gyldenbrand (Източник: Google)Двойката има своя уникална любовна история. Първоначално се срещнаха в 7-Eleven на гара Norreport. Каспър беше само на 17 години, когато двойката започна да се среща. След продължителна романтика, двойката реши най-накрая да свърже възела и го направиха, сине.

Нощни срещи със съпруга си

Стайн Гилденбранд е много важна за съпруга си, който я придружава на големи събития. Stine Gyldenbrand и Kasper имат изключително страстна връзка. Техните вечери за срещи са фантастични и романтични. Двамата са снимани заедно на големи събития като футболните награди на ФИФА.

Прави разлика

Връзката има голямо влияние. Усилията на Стайн и Каспър направиха живота на младежите, преминаващи през трудни времена, значително по-приятен. Компанията им върши отлична работа. Каспър току-що публикува тази снимка в своя акаунт в Instagram с коментара, Правим всичко възможно... Усмивката му разказва хиляди истории и демонстрира как даряването може да предизвика усмивки на лицата на хората.

Професията на съпруга й

Каспер Шмайхел е футболист, който сега играе за ФК Лестър Сити. в английската Висша лига. Той също е член на националния отбор по футбол на Дания. През сезон 2015/16 той изведе Лестър Сити до титлата във Висшата лига.

 Стайн Гилденбранд

Stine Gyldenbrand (Източник: Google)

Нетна стойност

Каспър, нейният съпруг, има нетно състояние от 20 милиона долара към октомври 2022 г . Тъй като двамата са женени, тя има право на част от нетните му активи. Двойката се чувства добре и Каспър се грижи за всичко. Каспър и Стайн водят охолен начин на живот. Каспър публикува снимка от фантастичния си живот в профила си в Instagram. Харесва както пътуванията, така и вкусното хапване.

Популярни Публикации