Srushti Patil- Възраст, гадже, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Сръщи Патил е Paper artesian с едноименен канал в YouTube, който има над 650 000 последователи благодарение на набор от уроци по картички, кутии „направи си сам“ и уроци по рисуване. Когато стартира акаунта си в YouTube, тя е студентка, изучаваща бизнес комуникации. Научете повече за

Бързи факти

Истинско име Сръщи Патил
Псевдоним Сруши
Възраст 25 годишен
рожден ден 27 юни 1997 г
Известен с Youtuber звезда
Родно място Индия
Националност индийски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Рак
Височина/ Висок прибл. 5 фута 2 инча
Тегло прибл. 48 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Srushti Patil Възраст и националност

На колко години е Сруши Патил? Сръщи Патил беше роден на 27 юни 1997 г , в Индия. В момента тя е 25 годишен, и нейната зодия е рак. Тя има индийско гражданство, но етническата й принадлежност е неизвестна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Сруши Патил и други подробности за семейството. Srushti Patil също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Сруши Патил е висок на 5 фута и 2 инча и тежи около 49 кг . Тя също е фитнес маниак. Сруши Патил има черна коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Srushti Patil, като нейните мерки на гърдите-талията-ханша, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Сръщи Патил

Сруши Патил позира за снимка Източник: Twitter

Нетна стойност на Srushti Patil 2022

Колко е нетната стойност на Srushti Patil? От професионалната си кариера като звезда в YouTube, очевидно Сруши Патил може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Srushti Patil се оценява на 1,5 милиона долара.

Гадже и връзка

Кое е гаджето на Сруши Патил? Изглежда, че в момента е необвързана. Srushti Patil може да се концентрира върху кариерата си и да прекарва повече време в усъвършенстване на уменията си в момента. Srushti Patil все още не е излизал публично с никого.

Освен това тя е зашеметяваща млада дама, която несъмнено ще получи много предложения. Srushti Patil може да отлага започването на връзка до подходящия момент и правилният човек се появява. Сруши Патил също избягва всякакви противоречиви действия и поддържа положителен обществен имидж.

Факти

  • Безкрайна карта/урок за безкрайна карта, един от нейните най-успешни видеоклипове в YouTube, има над 4 милиона гледания от дебюта си през юли 2016 г.
  • И тя, и Craftingeek са потребители на YouTube, добре известни със своите изработки от хартия.
  • Нетната й стойност е 1,5 милиона долара
  • Тя е голям любител на животните

Научете повече за Kiwi Nikko Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации