Sriya Lenka е настроена да бъде първата индийка, която ще стане K-Pop идол като член на BLACKSWAN

Феновете на индийския и бразилския K-pop ще бъдат развълнувани да научат, че мултикултурната K-pop група BLACKSWAN планира завръщане по-късно тази година през септември или октомври. K-pop групата придоби двама нови членове към вече впечатляващия си състав и е готова да се завърне с нови проекти по-късно тази година. Sriya от Индия и Gabi от бразилски произход са назначени за нови K-pop идоли. Агенцията не е проверила никакви съобщения за завръщане, въпреки че беше твърдяно от медия, която интервюира новата maknae на групата Sriya Lenka при включването й в групата.

Sriya Lenka, първата индийска K-pop звезда, се очаква да направи своя дебют с BLACKSWAN по-късно тази година.

Съобщава се, че Sriya и Gabi ще направят своите дебюти в BLACKSWAN, след като напускането на петия член на BLACKSWAN, Hyeme, беше потвърдено през 2020 г. Корейски медиен сайт съобщи за вероятно завръщане след интервю със Sriya Lenka. Sriya Lenka е първият (и може би единственият) K-pop идол в Индия. Тя е и първият южноазиатски K-pop идол. Милиони любители на K-pop в Индия са щастливи и изпълнени с надежда в резултат на новината. Английският сингъл Dynamite на BTS, издаден през 2020 г., въведе изцяло ново поколение последователи в бизнеса.

 Sriya Lenka

Много фенове успяха да демонстрират способностите си онлайн в резултат на блокирането на Covid, като много от тях прибягнаха до изучаване на строги K-pop хореографии и усъвършенстване на корейските си говорни умения, за да постигнат амбициите си да се изявят като K-pop звезди. След като Hyeme напусна DR entertainment, след като беше обвинен в измама, DR entertainment проведе проби за място като пети член на групата през 2021 г.

Срия и Габи бяха последните двама финалисти на Project Cygnus и бяха транспортирани до Южна Корея за двумесечна интензивна програма за обучение. Само един от двамата стажанти трябваше да направи своя дебют с BLACKSWAN. Cygnus, което буквално означава съзвездие лебед, е инициатива на DR Entertainment, която търси и обучава стажанти да станат звезди като съзвездието Cygnus. Срия и Габи са стажанти от първо поколение на програмата и инициативата ще продължи и в бъдеще.

 Sriya Lenka

Шри Ланка (Източник: Twitter)

Нетизени наблюдаваха битката на двамата стажанти в социалните медии за шанс да направят своя дебют с групата. На 26 май агенцията обяви, че и двамата стажанти ще направят своя дебют като пети и шести член на K-pop групата. 18-годишната Срия Ленка идва от индийския щат Одиша и танцува от 12-годишна. Изучавала е Одиси (индийска класическа танцова техника от щата Одиша), хип-хоп, модерни танци и свободен стил. Габриела Страсбургер Далчин е родена във Флорианополис, Бразилия, и изпълнява ролята на Габс с танцовия ансамбъл Queen of Revolution. Тя също е талантлива певица, която учи музикален театър от деветгодишна възраст.

Популярни Публикации