Срещат ли се Дейви Хавок и Британи Боуен?

Дейви Хавок е известен музикант, който иска да запази личния си живот личен. Това определено му се отрази добре, тъй като любовният му живот е една от основните мистерии на последователите му. Въпреки че той никога не е признавал официално, че се среща с някого, негови снимки с няколко дами циркулират в интернет от известно време. Това повдига въпроса с кого се среща Дейви Хавок?

Твърди се, че Дейви Хавок се среща с Британи Боуен.

Според Famous Fix в момента той е сгоден за Британи Боуен, 37-годишен американски модел. Според изданието те са започнали да се срещат през 2006 г. и оттогава са заедно. Въпреки факта, че никога не е признавал официално, че се среща с нея, Хавок често е засичан да позира за снимки с предполагаемата си приятелка.

 Дейви Хавок

Дейви ХавокНе само това, но двойката беше забелязана да се целува на една от тези снимки, което още повече разпали слуховете. Освен това, те често са забелязани да се мотаят наоколо, да ходят на пекарни и да карат влакчета, наред с други неща. Съобщаваната двойка изглежда прекарва много време заедно.

Дейви Хавок никога не е имал съпруга

Според Who’s Dated, Хавок преди е бил сгоден за актрисата и писателка Моника Паркър. В продължение на една година между 2001 и 2002 г. те се подготвят да станат мъж и съпруга. Очевидно нещата не вървят добре и двамата решават да се разделят. Имаше и съобщения, че е имал кратка връзка с Айви Леван. Певицата обаче нито призна, нито опроверга това. Звездата се опита да запази личния си живот в тишина и въпреки че не знаем всичко за сексуалните му връзки, знаем, че той не се е женил. Да, певецът все още не се е женил и изглежда е много зает в работата си.

Дейви Хавок е много талантлив артист

Дейви Хавок е вокалист на „AFI“, „Blaqk Audio“, „XTRMST“ и „Dreamcar“. Той винаги е искал да работи в музиката. Той и приятелите му създават AFI в гимназията. Въпреки че групата се разпада след гимназията, той продължава да композира песни в колежа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейви Хавок (@daveyhavok)

Години по-късно AFI се реформира и започва да се представя на фен събития, а останалото е история. Оттогава групата издаде новаторски албуми като Answer That и Stay Fashionable, както и Very Proud of Ya. Освен пеенето, певицата има широк спектър от умения. Преди това той позира за бижутерския бизнес на Тарина Тарантино и беше домакин на Mélange Fashion Show в Сан Франциско.

Той също така е разработил много краткотрайни, но добре приети модни марки. В допълнение, Havok се появява като противник във филмовата поредица Godkiller и като член на „American Idiot“ на Green Day. Прочутият певец и автор на песни също е автор на два романа за младежи, „Pop Kids“ и „Love Fast Los Angeles“. Освен това веган звездата спечели конкурса на PETA за най-секси вегетарианец в света през 2007, 2012 и 2017 г.

Дейви Хавок Wiki

Вокалистът на AFI, най-известен с песните Girls Not Grey, Miss Murder и Medicate, е пънк рок група от Обединеното кралство. Освен това той е член на електронната група Blaqk Audio. Той сформира група в гимназията, въпреки факта, че никой от членовете не притежаваше или не можеше да свири на инструменти, като в крайна сметка премина към нискобюджетни пънк записи. През 2016 г. той си сътрудничи с No Doubt, за да формира четворката Dreamcar.

Популярни Публикации