Спенсър Оуен - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Спенсър Оуен е известен британски геймър и YouTuber. Спенсър Оуен има канал в YouTube, наречен SpencerFC, където публикува футболни видеоклипове и показва своя ентусиазъм към спорта. По същия начин той основава „Hashtag United“, футболен клуб извън лигата, който се състезава във Висшата лига на Есекс.

Бързи факти

Пълно име: Спенсър Оуен
Дата на раждане: 15 октомври 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Паунд
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber
Държава: Великобритания
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Алекс Осипчак
Нетна стойност 2,9 милиона долара
Цвят на очите светлокафяво
Цвят на косата сини очи
Родно място Хартфордшър
образование Champlain College
баща Стивън Кармайкъл-Браун
Майка Синди Кармайкъл-Браун
Братя и сестри (Две) Сондърс Кармайкъл-Браун, Себастиан Кармайкъл-Браун
деца един

Биография на Спенсър Оуен

Спенсър Кармайкъл-Браун е роден на 15 октомври 1988 г. в Хартфордшир, Англия. Той е на 33 години към момента (2022). Spencer FC, spencercba6 и spencer bets са някои от неговите псевдоними.

Стивън Кармайкъл-Браун е негов баща, а Синди Кармайкъл-Браун е негова майка. Той има двама братя: Сондърс Кармайкъл-Браун, режисьор на пътешествия и приключенски филми и влогър в YouTube, и Себастиан Кармайкъл-Браун, опитен играч на голф, който е печелил два пъти Trilby Cup.Образование на Спенсър Оуен

Оуен е студент първа година в Champlain College със специалност Управление на творчески медии от Литълтън, Ню Хемпшир.

Височина, тегло на Спенсър Оуен

Оуен е висок 6 фута (182 см) и тежи 72 кг. Има естествена светлокафява коса и примамливи сини очи.

  Спенсър Оуен

Спенсър Оуен (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до кариерата му, Spencer Owner стартира своя канал в YouTube през 2008 г., но започва да публикува видеоклипове там едва през 2012 г. Съдържанието на канала му е фокусирано предимно върху футболни коментари, в които той изразява мислите си за игри от популярни международни и клубни футболни мачове . През март 2014 г. той отвори друг канал, включващ геймплея на FIFA 14.

Оуен също е създал креативни забавни плочки за своите видеоклипове на подобна тематика, които е комбинирал в поредица, включваща Forever Blowin, Once a Lion, The Wheel of Futuna, Selfie Squad и Moore than a Legend. Оуен дори е бил домакин на много игри и е споделял своите мисли и стратегии в канала. В своя канал той дори беше домакин на Купата на Уембли, поредица, спонсорирана от EE, британска телекомуникационна компания.

Той има няколко канала в YouTube, единият от които включва приятелката му Алекс и е озаглавен „Спенс и Алекс“, в който публикуват лични влогове, глупави предизвикателства, шеги и игри. Спенсър се справя добре в кариерата си и е последователен със съдържанието, което публикува, и предоставя много разнообразие на своите зрители за кратък период от време.

Spencer FC, YouTube каналът на Owen, има 1,97 милиона абонати и златен бутон за игра от YouTube. Той показа отдаденост на работата си и продължава да публикува видеоклипове с разнообразно съдържание дори след толкова години. Той все още не е получавал награди, но с отдадеността си на кариерата си несъмнено ще печели в бъдеще.

Нетната стойност на Спенсър Оуен

Чрез неговите видеоклипове You Tuber се оценява на нетна стойност от 2,9 милиона долара. Той е спонсориран от редица международни марки, включително Heineken и Carlsberg. Той също така е работил с Fantasy Football League, EE и Coca-Cola.

Съпругата на Спенсър Оуен, брак

Спенсър Оуен планира да се ожени за YouTuber Алекс Осипчак през април 2020 г. През декември 2020 г. двойката посрещна първото си дете, син. Те се срещнаха за първи път в университета и започнаха да се срещат там. Те започнаха съвместния си канал през 2013 г. и публикуваха видеоклипове за техния живот, игри и глупави предизвикателства. Той не е участвал в никакви скандали или противоречия, свързани с връзките му.

Популярни Публикации