Шоуто на HBO Как да оцелееш в пандемия, премиерна дата, трейлър и още

Как да оцелеем при пандемия е планиран оригинал на HBO, който описва как човечеството се подготвя и реагира на пандемия. Премиерата на програмата ще бъде на 29 март и е режисирана и съсценарист от номинирания за Оскар режисьор Дейвид Франс.

Шоуто дава на зрителите поглед зад кулисите на глобалните изследвания, разработки и окончателното разпространение на дългоочакваните ваксинации срещу COVID-19, за да се сложи край на епидемията завинаги.

Историята зад това как да оцелеем в пандемия

Програмата, която започна да се произвежда в началото на 2020 г., се счита за най-голямата инициатива за обществено здраве в историята на развлеченията. Отделът работи по шоуто през следващите 18 месеца, като си сътрудничи с международни здравни организации, за да му придаде правилна структура. Очаква се шоуто също така да хвърли светлина върху пропуските на правителствените агенции. Как да оцелеем при пандемия

Как да оцелеем при пандемия

Презентацията, която е продуцирана от Public Square Films в сътрудничество с Sandbox Films и Impact Partners, е заснета на пет континента и съдържа някои от най-видните фигури в съвременната медицина.

д-р Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести в САЩ; д-р Алберт Бурла, главен изпълнителен директор и председател на Pfizer; Д-р Киззмекия Корбет, съразработчик на ваксината Moderna в Националния институт по здравеопазване в САЩ, и други са сред тях.

Мнение на директора

Режисьорът Дейвид Франс има следното да каже за това как да оцелеем при пандемия

Провалихме се политически в областта на общественото здравеопазване и ако този провал бъде пренебрегнат, той ще остане в историята като основният провал на нашия отговор… на тази заплаха, продължи той.

Ако не се заемем с този проблем, ако не се отървем от национализма и алчността, ако не се отървем от тези национални граници, които заобикалят реакцията ни към вирус, който не познава национални граници, ще свършим със същия резултат всеки път.

Какви са ползите от гледането на шоуто?

През последните 24 месеца земното кълбо беше изправено пред опасност, която застрашава основното оцеляване на човечеството. Щетите бяха многостранни и широки.

В своята кратка серия „Как да оцелеем след пандемия“ се опита да покаже истинската история, както и усилията и проблемите, пред които е изправена световната медицинска общност. Шоуто си заслужава да се види, за да се види как работи светът дори в най-трудните времена.

Популярни Публикации