Sophocles Iraia Clement- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Софокъл Ирая Климент е добре известно дете на знаменитост. Софокъл Ирая Клемент е син на известния актьор Джемейн Клемент.

Бързи факти

Пълно име: Софокъл Климент
Дата на раждане: 01 октомври 2008 г
Възраст: 13 години
Хороскоп: Паунд
Пол: Мъжки
Професия: Дете на знаменитост
Държава: Съединени щати
Родно място Ню Йорк
Националност американски
баща Джемейн Клемент
Майка Миранда Манасиадис

Софокъл Ирая Климент Биография

Софокъл Ирая Климент е роден в Ню Йорк през октомври 2008 г. Героят в момента е на 13 години. Точната му дата на раждане не е известна. Гръцкият прадядо на Манасиадис Софокъл вдъхновява името Климент.

Бащата на Клемент е актьор, певец, комик и режисьор Джемейн Клемент. По същия начин майка му, Миранда Манасиадис, е актриса. Освен това няма информация за неговото образование.Софокъл Ирая Климент Височина, Тегло

Подробностите за неговия ръст и тегло не са известни. Изглежда, че личността предпочита да пази личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Освен това другите му измервания на тялото са неизвестни.

кариера

Климент е известно дете. Той е добре известен като син на актьора Джемейн Клемент. Актьорът, комик, музикант и режисьор е от Нова Зеландия. Освен това, като част от дуото за музикални комедии Flight of the Conchords, той издава няколко албума. След това, както за BBC, така и за HBO, той създава комедийния сериал със същото име, за който получава шест номинации за Primetime Emmy.

Снима се и в редица игрални филми. Tongan Ninja, режисиран от новозеландеца Джейсън Стътър, беше неговият дебют в игрален филм. Освен това той беше обявен за един от 100-те най-сексапилни хора през 2008 г. в специално издание на австралийското списание Who.

Освен това през 2015 г. актьорът изпълни песента Goodbye Moonmen като пердах за четене на мисли в епизод от анимационния сериал Adult Swim Рик и Морти. Клемент също участва в аплодирания от критиката независим филм People Places Things.

Освен това, през 2016 г. Клемент озвучи Таматоа, гигантски кокосов рак, в анимационния филм на Дисни „Моана“, както на английски, така и на Мори. В резултат на това той базира гласа на героя на този на Дейвид Бауи. Освен това той изигра Оливър Бърд в телевизионния сериал на FX Legion. През 2017 г. той също играе Саурон във филма Лего Батман.

Софокъл Ирая Климент Гадже, Запознанства

Климент в момента се радва на ергенския си статус със семейството и приятелите си. Тази личност в момента е твърде млада, за да се среща с някого. Той обаче може да привлече голям брой хора поради своя талант и добър външен вид. В момента е зает с обучението си.

Sophocles Iraia Clement Net Worth

Софокъл Ирая Климент е все още млад и доволен от младостта си и богатството на баща си. В резултат на това този млад мъж все още не е започнал кариерата си. Баща му Джемейн е известен актьор, певец и режисьор. Освен това успешната му кариера му е спечелила много пари. Нетната му стойност се оценява на 6 милиона долара. По същия начин неговата заплата е 500 000 долара.

Популярни Публикации