Sophie Habboo- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност

Софи Хабу е добре позната британска актриса, модел, предприемач и телевизионно риалити лице. Тя е добре известна в целия свят с участието си в риалити програмата Made in Chelsea. Поради популярността на шоуто, тя стана знаменитост. В Обединеното кралство тя в момента управлява свой собствен бизнес с бижута, облекло и други.

Бързи факти

Пълно истинско име Софи Хабу
Псевдоним Софи
Възраст (към 2022 г.) 29 години
Популярни като Телевизионната риалити звезда и бизнесдама
Професия Бизнес, моделиране
Дата на раждане 19 октомври 1993 г
Място на раждане Leamington Spa в Warwickshire
Сегашен адрес Лондон
образование Завършил медийна комуникация и културология.
Училище Гимназия в Уорикшър
университет Нюкасълски университет
Нетна стойност милиона USD (приблизително)
Националност британски
Етническа принадлежност иракско-британски
Религия християнството
Зодия Паунд
Произход Ирак Да, баща й има корени в Ирак
Езици Английски
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг
В лири: 119 паунда
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″

Възраст и ранен живот на Софи Хабу

Софи Хабу е родена на 19 октомври 1993 г. В момента е в Лондон със семейството си. Софи беше добра ученичка, преди да стане известна. Тя посещава университета в Нюкасъл и се дипломира през 2015 г. Софи има диплома по медийна комуникация и културни изследвания.

Височина и тегло на Софи Хабу

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Софи Хабу е висока 5 фута 5 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Софи Хабу

Sophie Habboo Net Worth

Колко е нетната стойност на Sophie Habboo? Много хора са търсили нетната стойност на Sophie Habboo в Google. Нека отговорим на хора, които са любопитни за нейните приходи. Софи прави между 0 000 и 0 000 USD на година. Печалбите й се увеличиха през последните години и в момента тя притежава приблизително 3 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Софи Хабу се появи в телевизионния сериал Made in Chelsea: Croatia през 2017 г. Оттогава тя е член на тази риалити програма, появявайки се в много сезони. Заедно с това тя създава своята колекция бижута NU & MII. Тя също така дебютира с бикини линията си. Тя и сестра й Джорджия Хабу съосноваха марката за бикини Gi Swim. Под тази компания тя предлага на клиентите екологични бански костюми.

Веднъж тя беше специален гост в Шоуто на Крис и Роузи Рамзи. Софи, в допълнение към другите си отговорности, е продуцент на съдържание на пълен работен ден в Instagram, YouTube и TikTok. Тя използва социалните медии, за да споделя видеоклипове за мода и козметика.

Софи Хабу Съпруг и брак

Кой е съпругът на Софи Хабу? Софи излизаше със Сам Томпсън, преди да се омъжи за Джейми Лейнг. Сам Томпсън и Софи също участваха в телевизионната програма Made in Chelsea. Те бяха заедно шест месеца. Софи внезапно прекрати шестмесечната си връзка със Сам. Тя също така поддържа връзки с Алекс Митън и Харви Армстронг от Made in Chelsea.

След като се среща с много момчета, тя развива сериозна връзка с Джейми Лейнг. Джейми и Софи ще се оженят през декември 2021 г. Джейми и Софи започнаха да се срещат през април 2019 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на телевизионната програма Made in Chelsea. Софи наскоро отрече слуховете за бременност, докато присъства на събитието за червения килим на Националните телевизионни награди през октомври 2022 г. Софи и Джейми обявиха през първото тримесечие на 2022 г., че ще се оженят през май 2023 г.

Популярни Публикации