Соноя Мизуно е представена като Мисария в Къщата на дракона

Соноя Мизуно е член на ансамбъла House of the Dragon на HBO. Наследниците на дракона, първият епизод, излъчен на 21 август 2022 г., представя Мизуно като секс работник.

Героят на Mizuno Mysaria е описан от HBO, както следва:

Силна воля и умна, Мисариа е прислужница в къща за удоволствия и верен приятел на принц Деймън.Историята за династията Таргариен, която изигра решаваща роля в поредицата „Игра на тронове“ поради възхода и смъртта на Дейенерис Таргариен, е разказана в Къщата на дракона. Действието се развива 200 години преди събитията от „Игра на тронове“ и 172 години преди раждането на Дейенерис. Програмата е спин-оф на поредицата Game of Thrones и е базирана на романите на Джордж Р. Р. Мартин.

Соноя Мизуно с псевдоним Mysaria може да се намери в Къщата на дракона.

Соноя Мизуно е родена в Япония британска актриса, модел и балетна танцьорка, която се появи в House of the Dragon като Mysaria, проститутка. Мизуно направи своя игрален дебют в Ex Machina на Алекс Гарланд през 2014 г. Тя продължи да играе във филми като High Strung, Beauty and the Beast, La La Land и Crazy Rich Asians като поддържаща актриса. Mizuno участва в Maniac на Cary Joji Fukunaga и FX драмата Devs на Garland.

 Соноя Мизуно

Героят на Мизуно в Къщата на дракона произхожда от домакинство от по-ниска класа и работи като секс проститутка в един от публичните домове на Вестерос. Въпреки факта, че първият епизод на шоуто все още не е излъчен, връзката между Mysaria и Daemon Targaryen е напълно установена.

Соноя Мизуно за героя си от Къщата на дракона, Мисария

Мизуно определи Мисария като самонаправила се дама и самотен войн в интервю за Women’s Wear Daily. Тя също така отбеляза, че нейният герой в шоуто не е същият като този в романите.

Тя заяви:

Моят характер се отклонява значително от героя в книгата. За мен и за режисьора това е едновременно освобождаване и предизвикателство. Беше освобождаващо в смисъл, че имахме по-голяма свобода, но изискваше и известна структура.

Мизуно подчерта изобразяването на универсалните емоции в шоуто, като каза:

Пътуването й имаше много човешко усещане. Изглеждаше изключително реалистично от гледна точка на това да бъдеш жена на 20-30 години и да се научиш да правиш каквото искаш, вместо да угаждаш на другите, и да разпознаеш къде се крие истинската ти сила, а не там, където си мислил, че е на 22 години.

 Соноя Мизуно

Ренира беше коронясана за кралица на Железния трон в края на първия епизод. Демон Таргариен, който е показан да посещава своя дракон и да заминава с Мисария, е раздразнен от това. Не е ясно как ще се развие характерът на Мисариа след втория епизод, The Rogue Prince, който загатва за бунт на страната на Деймън като отмъщение за отказ от трона. В неделя, 28 август, ET/18:00 часа, новите епизоди на House of the Dragon ще бъдат достъпни по HBO и HBO Max. Първият епизод вече е наличен в Disney+ Hotstar в Индия.

Популярни Публикации