Son Ye-jin- Възраст, Нетно състояние, Височина, Гадже, Националност

Син Йе-джин е много известна южнокорейска актриса. Son Ye-jin стана известна с ролите си във филми и телевизионни драми като „Crash Landing on You“, „A Moment to Remember“, „My Wife Got Married“ и „Lovers’ Concerto“ и др. Научете повече за Son Ye-jin Нетна стойност, възраст, биография, височина, гадже, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Еон Джин Сон
Дата на раждане: 11 януари 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Южна Кореа
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Хюн Бин
Нетна стойност 20 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 32-24-33 инча
Родно място Област Сусеонг, Тегу
Националност южно корейски
Етническа принадлежност азиатски (южнокорейски)
образование Институт по изкуствата в Сеул (филм)
Братя и сестри Една сестра
Facebook Eon-jin Son Facebook
Instagram Eon-jin Son Instagram
Седмица Eon-jin Son Wiki

Възраст и ранен живот на Son Ye-jin

Сон Йе-джин е родена на 11 януари 1982 г. Към 2021 г. тя е на 39 години. Тя е от Тегу, южнокорейския район Сусеонг. Son Eon-jin е нейното рождено име, написано на корейски и ханджа. По същия начин Son Ye-jin е написан както на корейски, така и на ханджа.

Син Йе-джин не е разкрила много за своите родители, братя и сестри или други членове на семейството. Доказано е обаче, че Йе-джин има по-голяма сестра и двама племенници. Нейната алма матер е Институтът по изкуствата в Сеул, където е завършила кино.Височина и тегло на Son Ye-jin

Колко висок е Son Ye-jin? Сон Йе-джин е висок приблизително 1,65 метра (5 фута 5 инча) и тежи около 45 кг. По същия начин нейните измервания на гърдите-талията-ханша са 32-24-33 инча. Ye-jin има тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи.

  Син Йе-джин

Son Ye-jin (Източник: Twitter)

кариера

Южнокорейската актриса Сон Йе-джин е добре известна. Актрисата получи признание за своята гъвкавост в различни жанрове. Тя стана известна във филми и телевизионни предавания с романтична тематика като The Classic, Summer Scent, A Moment to Remember и April Snow.

Нейните награждавани проекти включват Alone in Love; Жена ми се омъжи, Пиратите, Истината отдолу и Последната принцеса. По същия начин Ye-jin е добре известна с водещите си роли в романтични комедии като Something in the Rain и Crash Landing on You.

През 2000 г. актрисата Son Ye-jin играе Jung Mi-jo във филма Secret Tears. По подобен начин актрисата продължи да участва в телевизионни драми като „Вкусно предложение“, „Сун-хи и Джин-хи“ и „Голяма амбиция“. Chi-Hwa-seon беше високопоставената филмова роля на Ye-first jin. Премиерата на този филм е в Кан и печели наградата за най-добър режисьор през 2002 г.

Сон Йе-джин Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Son Ye-jin? Son Yejin и MSteam Entertainment поддържат официалната Facebook страница на Son Yejin. Тя стартира своята страница на 16 юни 2010 г. и сега има над 1,8 милиона последователи в тази платформа. Преместване на, Състоянието на Son Ye-net jin се оценява на около 20 милиона долара към октомври 2022 г.

Son Ye-jin Гадже и срещи

С кого се среща Сон Йе-джин? Сон Йе-джин потвърди връзката си с актьора Хюн Бин на 1 януари 2021 г. Влюбените също участват във филмите The Negotiation и Crash Landing on You — актрисата спортува с плуване и притежава две сгради в Сеул, Южна Корея. Актрисата е получила общо 50 награди от общо 72 номинации. По същия начин Son Ye-jin практикува пилатес от десет години и притежава сертификат за инструктор по пилатес от 2018 г.

Популярни Публикации