Шон Уорд- Ръст, биография, възраст, нетно състояние, приятелка, срещи

Шон Уорд е известен британски актьор, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, режисьор, продуцент, модел и предприемач от Манчестър, Англия. Шон е добре известен в бизнеса с изключителните си изпълнения в телевизионни предавания и филми.

Бързи факти

Пълно истинско име Шон Уорд.
Дата на раждане 16 май 1988 г. (понеделник).
Възраст (към 2021 г.) 33 години.
Място на раждане Манчестър, Англия, Великобритания.
Сегашен адрес Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Професия Актьор, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии, модел, режисьор, продуцент и предприемач.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност британски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Телец.
образование Завършил гимназия.
Алма матер Манчестърска младежка театрална компания.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 1″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг

Възраст и ранен живот на Шон Уорд

Шон Уорд е роден в понеделник, 16 май 1988 г. при родителите си в Манчестър, Англия, Обединеното кралство. Шон е роден в Манчестър и е израснал там. Уорд е 33 години , според неговия DOB (към 2021 г.). Всяка година на 16 май той реже тортата за рождения си ден. Според нашето проучване Шон е имал интерес към изявите от малък. Той започва да се концентрира върху актьорската си кариера с помощта на родителите си. Уорд, според източници, се е присъединил към Манчестърската младежка театрална компания, за да научи повече за актьорството. Шон започва да работи като актьор, след като завършва актьорското си обучение. Бил е и театрален артист. Той се присъединява към реномиран университет в Обединеното кралство за висшето си обучение.

Височина и тегло на Шон Уорд

Шон Уорд е висок 6 фута 1 инч . Тежи около 80 кг. Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Шон Уорд

Шон Уорд

Нетна стойност на Шон Уорд

Колко е нетната стойност на Шон Уорд? Шон Уорд, актьор от Coronation Street, печелеше приличен живот от актьорската си кариера. Нетното състояние на Шон се оценява на 1,5 милиона щатски долара (приблизително). Сега той живее в Лондон. Притежава джип, който е персонализиран. През януари 2022 г. Шон разкри, че е останал без работа и не е в състояние да плати ипотеката си или колата си.

кариера

Шон Уорд започва да играе в ранна възраст. Той също така се появява в редица театрални продукции, докато посещава уроци в Manchester Youth Theatre Company. В момента той е известен актьор. Шон прави телевизионния си дебют през 2003 г. с филма Cheeky, според биографията му в IMDb. Благодарение на актьорските си умения той е избран за ролята на Колин Джонас в телевизионния минисериал на име Island at War (2014). Изпълненията му са обожавани от феновете. Оттогава Шон се появява в редица филми и телевизионни програми, включително The Bill, The Royal, Doctors, Our Girl и други. Шон е избран за ролята на Калъм Логан в популярния телевизионен сериал Coronation Street през 2014 г. В резултат на това той печели популярност в цялата страна. Сега той е известен актьор и телевизионна личност. Освен това Шон е режисьор и продуцент в бизнеса.

Шон Уорд Приятелка и срещи

С кого се среща Шон Уорд? Името на Шон Уорд е романтично свързвано с редица известни жени. Открихме, че Шон е във връзка с актрисата Джорджия Мей Фут, след като направихме задълбочено разследване. Двамата се срещаха дълго време. Връзката им вече не е активна в момента. Той обаче не разкрива причината за раздялата им. Шон и Джорджия са били забелязвани заедно няколко пъти. Шон и Джорджия, според сметки, също са си сътрудничили по множество проекти. Сегашното състояние на връзката на Шон Уорд обаче не е известно. Може би е необвързан.

Популярни Публикации