Шон Канан ще бъде изобразен като Майк Барнс в Cobra Kai, сезон 5

Шон Ханаан 55-годишният ще повтори ролята си на Майк Барнс в предстоящия пети сезон на Cobra Kai. Канан играе Барнс в Karate Kid Part III на John G. Avildsen. Канан беше избран за ролята на Барнс в снимките от първи поглед, публикувани от Netflix в Twitter. Петият сезон на програмата ще бъде излъчен по Netflix на 9 септември 2022 г. Нека да надникнем в Шон Кенън и ролята му на Майк Барнс в програмата, преди да излезе.

Сезон 5 на Кобра Кай: Всичко, което трябва да знаете за Шон Канан и неговия характер

Шон Канан е роден в Охайо на 2 ноември 1966 г. Той е изиграл редица забележителни роли в известни филми и телевизионни сериали през годините. Той е добре известен с ролите си в легендарни сапунени опери като General Hospital, The Young and the Restless и The Bold and the Beautiful, в допълнение към появата си като Майк Барнс в The Karate Kid III.

 Шон Ханаан

Verotika, Beyond the Law и 10 Attitudes са само малка част от неговите кинематографични заслуги. Той също така получи и беше номиниран за няколко отличия, включително награда за независим сериал за изключителна главна мъжка роля за работата си в Studio City, номинация за награда Soap Opera Digest за работата си в General Hospital на ABC и много други. Майк Барнс, най-известният герой на Канан, първоначално дебютира в екшън филма от 1989 г. The Karate Kid Part III. Барнс е талантлив майстор на бойни изкуства, който е спечелил няколко големи състезания в цялата страна. В ранните си дни той беше известен като брутален каратист.

Тери Силвър, основният злодей в The Karate Kid Part III, наема Барнс, след като прочита за него в списание. Силвър иска Барнс да спечели следващия All Valley Karate Tournament срещу Daniel LaRusso. Подробностите за участието на Барнс в сезон 5 на Cobra Kai се пазят в тайна. Създателите, Джош Хийлд, Джон Хървиц и Хейдън Шлосберг, казаха в интервю за Netflix:

Докато Тери Силвър призовава някои стари познати, за да удушат Долината, Даниел и Джони ще имат нужда от цялата подкрепа, която могат да получат, за да спрат Кобра Кай.

Повече информация за Cobra Kai Сезон 5

Сезон 5 на Cobra Kai ще продължи да се съсредоточава върху борбата на Даниел ЛаРусо с Тери Силвър, който се опитва да разшири безмилостната си империя. През май тази година Netflix пусна тийзър, който дава поглед върху безбройните вълнуващи събития, които ще се случат този сезон. Зрителите могат да очакват още едно вълнуващо и забавно издание, изпълнено със спиращи дъха екшън поредици.

 Шон Ханаан

Заедно с тийзъра, официалната страница на Netflix в YouTube публикува резюме на предстоящия пети сезон на шоуто, което гласи:

След опустошителните резултати от турнира All Valley, Тери Силвър разраства империята на Кобра Кай и се опитва да превърне своята марка карате „Без милост“ в единствената игра в града. След като Крийс е в затвора и Джони Лоурънс се фокусира върху отстраняването на вредата, която е причинил, Даниел ЛаРусо трябва да се обърне за помощ към стар познат.

Не пропускайте Cobra Kai сезон 5 в Netflix на 9 септември 2022 г.

Популярни Публикации