Соломон Берг- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Соломон Берг е добре позната фигура в социалните медии в Съединените щати. Соломон Берг също е свободен бегач и артист на батут, демонстриращ способностите си чрез дръзки каскади и атлетически подвизи. Знайте всичко за Соломон Берг- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Соломон Берг
Дата на раждане: 26 ноември 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Instagram звезда, Tiktok звезда, Youtuber, Free Runner и Trampoline Artist
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион – 3 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Мръсна блондинка
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
образование Гимназия Нютон Норт
Братя и сестри One (сестра Affaf Buslach)

Биография на Соломон Берг

Соломон Берг в момента е на 19 години. Той е роден на 26 ноември 2001 г. Той е роден в Съединените американски щати и в момента живее в Лос Анджелис, Калифорния. Освен това той е Стрелец. Соломон има по-голяма сестра на име Афаф Буслах.

Освен това няма допълнителна информация за неговите родители или други членове на семейството. Освен това Соломон получава диплома за средно образование от гимназията Newton North в Нютон, Масачузетс.Височина и тегло на Соломон Берг

За съжаление, няма проверима информация за телесните измервания на Соломон Берг, като неговата височина, тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и бицепс. Соломон също има мръсна руса коса и кафяви очи.

кариера

Соломон Берг е изгряваща звезда в социалните медии на професионално ниво. Той е добре известен със способностите си като свободен бегач и артист на батут. Той спечели последователи в Instagram заради дръзките си действия и атлетичните си умения. Профилът на Соломон в Instagram нарасна до почти 397 000 последователи. Освен това той се намира предимно в Калифорния, където са направени и споделени повечето от неговите снимки.

Афаф Буслах, неговата сестра, също е добре познат дигитален инфлуенсър. Тя е добре известна като знаменитост в Instagram с над 700 000 отдадени последователи. Освен това нейните снимки и видеоклипове натрупаха значителни последователи в TikTok. Affaf натрупа над 3,7 милиона последователи в своя акаунт @imaffaf на тази платформа за споделяне на видео.

По подобен начин Affaf стартира своя акаунт в Instagram през декември 2015 г. И разчитай на мен :), един от най-популярните й видеоклипове в TikTok, с десетки милиони сърца. Соломон Берг също беше включен във видеото на Affaf в YouTube BOYFRIEND VS. МАЛЪК БРАТ! По същия начин Афаф е приятел с Изабела Дърам, друга знаменитост в Instagram.

Solomon Berg също е достъпен в YouTube и Tiktok, две приложения за споделяне на видео. Неговото име в Tiktok е @soloflowflips. Когато пишех тази биография, този акаунт имаше 1,4 милиона последователи и над 30,1 милиона харесвания.

Освен това каналът му в Youtube се нарича Soloflow и той е споделил точно 231 видеоклипа към ноември 2020 г., когато е написана тази биография. На 24 май 2012 г. Соломон Берг стартира своя канал в YouTube. Този акаунт е натрупал 45,9 милиона гледания и 487 хиляди абонати до момента.

Соломон изтъкна множество известни личности в социалните медии в Instagram заради своите смели лудории и атлетични умения. Много от тези сензации в социалните медии също извършват същото действие, което той извършва в тези видеоклипове.

Видеоклиповете на Solomon в Instagram включват @addisonraee (Addison Rae), @charlidamelio (Charli D'Amelio), @gavinmagnus (Gavin Magnus), @sophiefergi (Sophie Fergi), @olivia.ponton (OLIVIA MARIE), @cassidy t (Cass), @stephensharer (Стивън Sharer), @sherinico

Соломон качи дебютното си видео на страницата си в Youtube на 8 септември 2012 г. Игралната площадка е филм, в който млад Соломон Берг демонстрира способностите си за обръщане от различни места на детска площадка.

Освен това, към момента на писане на тази биография, видеоклиповете с над 2 милиона гледания включват 24 ЧАСОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО НА БАТУТ С ГАВИН МАГНУС И КОКО КУИН! *HIS CRUSH* има над 3,5 милиона гледания; СЕСТРА МИ ПРЕПОРЪЧВА НАШИТЕ БАТУТИ ФЛИПС! *Първи до 50 победи! * има над 3,2 милиона гледания; CLIFF JUMP GONE WROW... *Gavin Magnus & Soloflow* натрупаха над 3,2 милиона гледания и ОБРАТНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО НА ИГРАЩАТА ПЛОЩАДКА! с близо 2,1 милиона гледания.

Нетната стойност на Соломон Берг през 2022 г

Освен това Соломон Бърг беше член на базираната в Масачузетс паркур организация Team Dodo. Освен това той е позирал за изображения в Instagram със суперзвезди като Майк Тайсън и Джоан Гранде. Продължавам, Предвижда се нетното състояние на Соломон Берг да бъде между 1 и 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Соломон Берг Приятелка, Запознанства

на Соломон Берг статусът на запознанства е неизвестен. Може да е неженен или да има романтична връзка. Освен това Соломон поддържа безупречно публично присъствие без слухове, противоречия и скандали. Що се отнася до романтичния живот на сестра му Афаф Буслач, тя започна да се среща с Джак Пейн през 2019 г. След това се срещна с друга звезда в социалните медии, Диего Варгас.

Популярни Публикации