Софи Скот - Wiki, възраст, нетно състояние, гадже, срещи, височина

Софи Скот е добре познат американски модел, физиотерапевт, звезда в социалните медии, инфлуенсър в Instagram и интернет знаменитост. Тя е добре известна с това, че е приятелка на известна футболна звезда на име Мак Джоунс.

Бързи факти

Пълно истинско име Софи Скот.
Дата на раждане 02 септември 1999 г.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Място на раждане Сейнт Луис, Мисури, Съединени щати.
Сегашен адрес Масачузетс, САЩ.
Професия Модел, звезда в социалните медии и физиотерапевт.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Зодия Дева.
образование Дипломиране по кинезиология и наука за упражнения.
Училище/Колеж Гимназия Къркууд.
Университетът на Алабама.

Възраст и ранен живот на Софи Скот

Софи Скот е родена на 2 септември 1999 г , в Сейнт Луис, Мисури, САЩ. Според нейния акаунт в Instagram, тя в момента живее в Масачузетс, САЩ. Тя е наистина ярка млада дама. Според нейната страница в LinkedIn тя се записва в гимназия Kirkwood през 2014 г. и завършва гимназия през 2018 г. След това Скот се записва в Университета на Алабама, за да учи кинезиология и наука за упражнения.

Височина и тегло на Софи Скот

Скот има слаба и заоблена фигура. Височината й е около 5 фута и 5 инча (165 см). Тя тренира всеки ден във фитнеса, за да поддържа теглото си от приблизително 56 кг (в паундове: 123 фунта). Тя има прекрасна кафява коса и меки кафяви очи. Софи Скот

Софи Скот

Нетната стойност на Софи Скот

Колко е нетната стойност на Софи Скот? Тя също е модел и има няколко снимки за фотосесии на страниците си в социалните медии. Тя има комфортен живот със семейството си. Съобщава се, че нетната й стойност е между – милиона USD.

кариера

От 2017 г. до 2018 г. Софи работи като стажант по маркетинг в Pioneer School of Business. Нейните отговорности включват маркетинг на събития, набиране на средства, графичен дизайн, координатор на социални медии и различни други. По-късно тя завърши тримесечен стаж по спортна медицина във футболния университет на Алабама. Скот започва работа като помощник по физическа терапия и професионална терапия в Университетска ортопедична клиника и гръбначен център, според нейната страница в LinkedIn.

Софи Скот Гадже и срещи

С кого се среща Софи Скот? Софи е млад и атрактивен модел. Нека ви кажа, че тя се среща с играч на американски футбол на име Мак Джоунс. Двамата са учили в един и същи университет и се познават от 2017 г., според докладите. Мак и Софи започнаха да се срещат през септември 2019 г. и бяха заедно от две години. Те все още не са говорили нищо за сватбата си.

Популярни Публикации