Софи Гонзалес- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера, Етническа принадлежност

Софи Гонсалес е YouTuber, която стартира свой собствен канал, за да обсъжда преживяванията си като бременна тийнейджърка с близнаци. Повече от 460 000 души са се регистрирали, за да следват нейния родителски опит досега. Тя стартира своя акаунт в YouTube през юли 2016 г. Научете повече за нетната стойност на Софи Гонзалес, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже и факти

Бързи факти

Истинско име Софи Гонсалес
Псевдоним Софи
Възраст 20 годишен
рожден ден 16 февруари 2002 г
Известен с Youtube звезда
Родно място елен
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Водолей
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 52 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Софи Гонзалес

На колко години е Софи Гонзалес? Тя е родена на 16 февруари 2002 г. в САЩ . В момента тя е 20 годишен, и нейната зодия е Водолей. Освен това тя има американска националност, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Софи Гонзалес и други подробности за семейството. Софи Гонзалес също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Софи Гонзалес е висока с височина 5 фута и 5 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Софи Гонзалес има черна коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Софи Гонзалес, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Софи Гонсалес

Софи Гонзалес позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Софи Гонзалес 2022 г

Колко е нетната стойност на Софи Гонзалес? От професионалната си кариера като звезда в YouTube, Софи Гонзалес може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. приблизителната нетна стойност на Софи Гонзалес е 1,5 милиона долара.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Софи Гонзалес? Софи Гонзалес вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Софи Гонсалес предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Нетната й стойност е 1,5 милиона долара
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейният видеоклип за това, че разбира, че е бременна, стана вирусен с над 2 милиона гледания.
  • Езекил и Лука са нейни близнаци. През февруари 2019 г. тя обяви бащата на децата си във видео. Тя обяви, че тя и Джош вече нямат връзка през август 2020 г.
  • Нейният канал, подобно на този на Алекс Клутие, е за това да бъдеш майка тийнейджърка.

Също така, знайте за Нетна стойност, биография, възраст и националност на Татяна Кериър .

Популярни Публикации