Софи Бърнс - Уики, възраст, височина, нетна стойност, гадже, смърт

Софи Бърнс беше базиран в Карлайл, британски блогър, създател на дигитално съдържание, инфлуенсър в Instagram и личност в социалните медии. Тя предизвика голямо вълнение, когато изчезна на 12 декември 2021 г. в квартал Dalton Crescent в Карлайл.

Бързи факти

Пълно име Софи Бърнс.
Дата на раждане 23 октомври 1993 г.
Дата на смъртта декември 2021 г.
Възраст (към 2021 г.) 28 години.
Място на раждане Англия, Обединеното кралство.
Резиденция Карлайл, Обединеното кралство.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност британски.
Професия Блогър.
Създател на цифрово съдържание.
Instagram инфлуенсър.
Личност в социалните медии.
Нетна стойност 250 000 USD към 2022 г.
Квалификация Завършвам.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми – 56 кг
Цвят на косата кафяво.
Цвят на очите Син.
Религия Кристиян.
родители баща – Г-н Бърнс.
майка – Полин Бърнс.
Братя и сестри Брат – Името не е известно.
сестра
Зодия Скорпион.
Алма матер Университетът във Великобритания.
Семейно положение Неомъжена.
Съпруг не
Партньор Луси Котие.
деца не

Възраст и ранен живот на Софи Бърнс

Софи Бърнс беше роден на 23 октомври 1993 г. в Англия, Обединеното кралство. В резултат на това Софи Бърнс беше на 28 години към момента на смъртта си през 2021 г. Родният й град е Карлайл, Англия, където е живяла по-голямата част от живота си. Освен това е завършила основното и средното си образование в държавно училище в родния си град. Според различни доклади Бърнс е била едно от най-умните деца в класа си и е участвала в много конкурси за таланти и спортни състезания. След това Софи получава бакалавърска степен от неназован частен университет. Тя има британско гражданство, тъй като е родена в Обединеното кралство.

Височина тегло

Тази личност беше здравословен орех, който никога не пропускаше тренировка в живота си. Тя се фокусира предимно върху тренировки с тежести и аеробна активност, което й помага да поддържа форма. Софи стоеше на височина от 5 фута 5 инча средно (165 см). Тя е стройна и преди е тежала около 56 кг. Диетата й тогава се състоеше предимно от зелени зеленчуци, високо съдържание на протеини, бадеми и плодове. Софи също практикуваше йога и медитация понякога.  Софи Бърнс

Нетната стойност на Софи Бърнс

Колко е нетната стойност на Софи Бърнс? на Софи нетното състояние е 250 000 щатски долара към 2022 г. Тя имаше много богат живот, притежаваше дом, превозно средство, изящни дрехи, обувки и чанти, наред с други неща.

кариера

Тя придобива любовта си към модата и моделирането още докато е в гимназията. Бърнс избра да следва професия в социалните медии, след като завърши колеж. Тя създаде официални профили в много сайтове, включително Instagram, Facebook, TikTok, YouTuber и Twitter. Тя предоставяше неща за своя начин на живот, мода, съвети за козметика, режими за грижа за кожата, видеоблогове, хранителни навици и т.н. Софи натрупа хиляди последователи, след като публикува редица снимки и видеа. Бърнс обичаше да пътува до различни региони на нацията си и създаваше статии за това. В своя Instagram тя си сътрудничи с редица кулинарни и козметични фирми. Парите й идват от различни източници, включително приходи от реклами в YouTube, спонсорство, сътрудничество с марки, сътрудничество с други доставчици на съдържание и т.н.

Смъртта на Софи Бърнс

Тя се изгуби на 12 декември 2021 г., когато Бърнс се разхождаше из квартала Далтън Кресент в Карлайл. Членовете на семейството на Софи са подали сигнал за изчезнало лице, когато тя не се е прибрала у дома и е започнала интензивна операция по издирването й. Люси Котие, според моето разследване, е организирала търсене с дрон близо до Солуей Фърт. Полицията на Къмбрия създаде много акаунти във Facebook в опит да я проследи, но така и не бяха открити следи. Трупът на Софи Бърнс беше открит на 21 февруари 2022 г. в района на Бърг бай Сандс. Около 15 часа полицаите откриха останките й. Властите смятат, че смъртта й не е свързана с нечестна игра.

Софи Бърнс Гадже и срещи

С кого се среща Софи Бърнс? Луси Котие, нейният спътник, и тя бяха в любовна връзка. Сексуалната ориентация на Софи беше бисексуална. Тя и Луси се виждаха от много месеци, когато Луси научи за преждевременната смърт на Софи. Котие е тази, която организира издирване с дрон на нейната приятелка.

Популярни Публикации